Goed, lekker en bewust genieten met de sauzen van Remia!

Remia Like!Mayo is plantaardig en volledig vrij van allergenen

DEN DOLDER - Verrassend nieuws van Remia. Steeds meer mensen hebben met een bepaalde intolerantie te maken. Om hierop in te spelen, is Remia erin geslaagd om twee populaire sauzen, namelijk mayonaise en ketchup, helemaal allergeenvrij te maken. Daarbij is Remia Like!Mayo volledig plantaardig en bevat Remia Tomaten Ketchup liefst 30% minder suiker.

Remia bewijst zich in de categorie sauzen opnieuw als dé smaakmaker. Met twee opmerkelijke introducties onderstreept Remia haar rol als innovator die de markt van groei-impulsen voorziet. De sauzenspecialist uit Den Dolder is er in geslaagd een plantaardige mayonaise op basis van 70% zuivere zonnebloemolie te ontwikkelen. Remia Like!Mayo, zoals de nieuwe saus heet, is volledig ei-vrij, 100% plantaardig, maar ook volledig allergenen-vrij. De mayonaise werd in januari op de Horecava voor het eerst aan foodprofessionals gepresenteerd en bijzonder positief ontvangen. Foodprofessionals zijn met name onder de indruk van de smaak en romige structuur van Like!Mayo. Een groot compliment voor de productontwikkelaars van Remia die meer dan een jaar aan de innovatie hebben gewerkt!

Smaakbeleving
Like!Mayo is plantaardig en volledig vrij van allergenen. Dit zorgt er voor dat Like!Mayo prima geschikt is voor vegetariërs en vegans, een groeiende groep die graag een lekkere mayonaise bij het eten wil, maar dan wél een waar geen eieren in zijn verwerkt. Maar Like!Mayo excelleert door een zachte en romige smaak die men van mayonaise gewend is. Dit maakt Like!Mayo een mayonaise voor iederéén! Foodprofessionals die blind proefden konden nauwelijks geloven dat ze een ei-vrije mayonaise aten. De smaak is niet te onderscheiden van traditionele mayonaise. Like!Mayo is dan ook heerlijk bij frites of gebakken aardappelen, op sandwiches en is de ideale basis voor eigengemaakte sauzen. Hiermee stelt het foodprofessionals in staat een bredere doelgroep aan te spreken.

Standaard
En Remia verraste met nóg een smaakmakende innovatie. Remia Tomaten Ketchup is 100% natuurlijk, bevat 30% minder suiker, is volledig allergenenvrij en vol van smaak. Nieuwe Remia Tomaten Ketchup bevat aanzienlijk minder suiker dan de meeste andere ketchups. De ketchup is gezoet met natuurlijke ingrediënten, waaronder een zoetstof uit de steviaplant. Stevia is twee- tot driehonderd keer zo zoet als suiker, maar bevat niet de calorieën. In de vernieuwde receptuur heeft Remia geen concessies gedaan aan de smaak. Zo worden in Remia Tomaten Ketchup alleen de beste zongerijpte tomaten gebruikt en dat levert een heerlijk volle smaak op.

Smaakmaker
De introducties van Like!Mayo en Tomaten Ketchup passen perfect in de rol die Remia heeft als smaakmaker en innovator in de markt van sauzen. De producten van Remia zijn niet alleen lekker, maar ook zo verantwoord mogelijk. De ketchup is heerlijk bij een hamburger of tosti en kan perfect als smaakmaker in tomatensoep of als basis voor andere sauzen. Kortom: een 100% natuurlijke en verantwoorde ketchup met smaak! Remia Tomaten Ketchup is verkrijgbaar voor het hele ketchupassortiment binnen foodservice en nu ook in een 10 kg emmer

MEER INFORMATIE: Remia CV Den Dolder, tel. (030) 229 78 98 / www.remia.nl / www.remiafoodservice.nl