AH to go start met ‘tap to go’-betalen


Formulenieuws - Albert Heijn to go klanten in het Amsterdams Medisch Centrum kunnen vanaf vandaag nóg sneller hun koffie, lunch of tussendoortje halen. De twee AH to go’s in het AMC hebben de primeur vandaag met het ‘tap to go-betaalsysteem, waarbij de klanten niet meer langs de kassa hoeven, maar pin- en kassaloos kunnen betalen. AH to go wil de mogelijkheid van het pin- en kassaloos shoppen in alle 80 to go winkels doorvoeren. Volgende week volgt de AH to go bij het metrostation op Amsterdam CS. Het platform CM.com verzorgt de technologie voor de automatische betalingen. De werking is vrij eenvoudig. Klanten moeten de AH tap to go app downloaden of de tap to go-kaart activeren. In de winkel zelf is het een kwestie van de geactiveerde kaart of de Androit-telefoon (De andere besturingssystemen als iOs en Windows volgen later, red.) tegen het prijskaartje op het schap houden en het product in je tas stoppen. Na 10 minuten wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Met tap to go kunnen klanten ook sparen voor gratis koffie, fruit of croissants met de spaarkaart in de app. Jan-Willem Dockheer, directeur AH to go: ‘Met tap to go brengen we gemak echt naar een volgend niveau. Wie staat er nu voor z’n plezier in de rij? Met tap to go behoort dit tot het verleden en kunnen klanten vrijwel direct genieten van het broodje of sapje.’ Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Albert Heijn to go klanten in het Amsterdams Medisch Centrum kunnen vanaf vandaag nóg sneller hun koffie, lunch of tussendoortje halen. De twee AH to go’s in het AMC hebben de primeur vandaag met het ‘tap to go-betaalsysteem, waarbij de klanten niet meer langs de kassa hoeven, maar pin- en kassaloos kunnen betalen. AH to go wil de mogelijkheid van het pin- en kassaloos shoppen in alle 80 to go winkels doorvoeren. Volgende week volgt de AH to go bij het metrostation op Amsterdam CS. Het platform CM.com verzorgt de technologie voor de automatische betalingen. De werking is vrij eenvoudig. Klanten moeten de AH tap to go app downloaden of de tap to go-kaart activeren. In de winkel zelf is het een kwestie van de geactiveerde kaart of de Androit-telefoon (De andere besturingssystemen als iOs en Windows volgen later, red.) tegen het prijskaartje op het schap houden en het product in je tas stoppen. Na 10 minuten wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Met tap to go kunnen klanten ook sparen voor gratis koffie, fruit of croissants met de spaarkaart in de app. Jan-Willem Dockheer, directeur AH to go: ‘Met tap to go brengen we gemak echt naar een volgend niveau. Wie staat er nu voor z’n plezier in de rij? Met tap to go behoort dit tot het verleden en kunnen klanten vrijwel direct genieten van het broodje of sapje.’ Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Selecta ziet Shop & Go-concepten in 2024 doorbreken

Shopformat - Selecta ziet onbemande Shop & Go-concepten en nieuwe betaalopties als alternatief voor cafetaria’s en shops definitief doorbreken. Als leverancier van koffie- en voedingsautomaten verwacht het bedrijf dat slimme foodtech-toepassingen in 2024 verder zullen doorbreken. Vooral onbemande minimarkets zijn volgens het bedrijf aan een opmars bezig in onder meer ziekenhuizen en aan laadstations voor elektrische autos.

Lees bericht




Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht


Albert Heijn rondt True Price-experiment koffie af

Formulenieuws - Albert Heijn heeft de ‘eerste fase’ van de proef met True Price bij drie AH To Go-locaties vorige maand afgerond. Op de eigen website geeft de supermarktketen een inkijkje in de resultaten. Van alle klanten die bij de drie AH To Go’s koffie kochten, koos 15% ervoor om ‘de echte prijs’ voor hun kop koffie te betalen. Van...

Lees bericht

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid