Airport Eindhoven opent horecaconcept The Bar
Luchthaven – De reizigers van airport Eindhoven kunnen voortaan voor hun drankje terecht bij The Bar. Deze nieuwe horecalocatie opende vorig week stilletjes de deuren. The bar is een nieuw horecaconcept van de horecagroep Vermaat en Belvedair, een van de exploitanten op de luchthaven in Eindhoven. Belvedair is al jarenlang partner van airport Eindhoven. The bar is gevestigd op de eerste etage en wordt eveneens geëxploiteerd in samenwerking met bierbrouwer Bavaria. Eindhoven Airport is sowieso bezig met een enorme upgrading. Eerder werd een nieuw La Place-restaurant geopend en in april wordt op de eerste etage een Starbucksfiliaal gevestigd. Ook de horeca en de winkels op de begane grond krijgen een facelift deze zomer. De luchthaven in Eindhoven is de laatste jaren fors gegroeid in aantal reizigers. Vorig jaar verwelkomde de luchthaven meer dan 5 miljoen reizigers. Bron: @FoodClicks Luchthaven – De reizigers van airport Eindhoven kunnen voortaan voor hun drankje terecht bij The Bar. Deze nieuwe horecalocatie opende vorig week stilletjes de deuren. The bar is een nieuw horecaconcept van de horecagroep Vermaat en Belvedair, een van de exploitanten op de luchthaven in Eindhoven. Belvedair is al jarenlang partner van airport Eindhoven. The bar is gevestigd op de eerste etage en wordt eveneens geëxploiteerd in samenwerking met bierbrouwer Bavaria. Eindhoven Airport is sowieso bezig met een enorme upgrading. Eerder werd een nieuw La Place-restaurant geopend en in april wordt op de eerste etage een Starbucksfiliaal gevestigd. Ook de horeca en de winkels op de begane grond krijgen een facelift deze zomer. De luchthaven in Eindhoven is de laatste jaren fors gegroeid in aantal reizigers. Vorig jaar verwelkomde de luchthaven meer dan 5 miljoen reizigers. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment
Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.
Lees berichtYounique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel
Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm. Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.
Lees berichtKetenbrede samenwerking leidt tot aanpak tegen voedselverspilling
Voedselverspilling tegengaan gaat beter wanneer je in de keten samenwerkt, dat is de uitkomst van een pilot die vier partijen zijn aangegaan in een uitdagende ‘In 100 Days to Zero Food Waste’ challenge.
Lees berichtMagnicity bouwt nieuw horecaconcept bovenin Rotterdamse De Zalmhaven
Horecaconcept – In Rotterdam opent eind dit jaar een nieuw en innovatief restaurant- en bar concept in De Zalmhaven. In het hoogste gebouw van de Benelux gaat Magnicity, wereldleider in stedelijke recreatie op grote hoogte, een horecaconcept met experience openen op de 57ste & 58ste verdieping van dit hoge gebouw.
Lees berichtOmzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen
Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.
Lees berichtRotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring
Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.
Lees bericht