Albert Heijn stopt met AH to Go in Duitsland


Formulenieuws – Albert Heijn stopt met de gemaksformule AH to Go in Duitsland. Dat is vandaag bekend gemaakt aan het management en de medewerkers bij onze oosterburen. Het beëindigen van de samenwerking betekent ook het einde van de samenwerking met Shell. De zes eigen winkels en de vijf locaties (clip-ins, red.) die in samenwerking met Shell worden gerund, gaan eind maart dicht. Albert Heijn ziet voor de gemakswinkels te weinig groeimogelijkheden op termijn. Jan Willem Dockheer, verantwoordelijk voor de formule in Duitsland, heeft de medewerkers inmiddels ingelicht. AH to Go zit sinds 2012 in Duitsland en heeft ruim de tijd genomen om te kunnen beoordelen of er groeimogelijkheden voor de formule zijn. Dat de Duitse consument de conveniencemarkt anders bekijkt dan de Nederlandse consument is bekend. De komende tijd wordt per vestiging bekeken wanneer de locaties sluiten. Dit gebeurt in overleg met de mensen in de winkels. Tot die tijd blijven de winkels gewoon doordraaien. Uiterlijk eind maart zullen alle winkels hun deuren hebben gesloten, zo is de verwachting. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Albert Heijn stopt met de gemaksformule AH to Go in Duitsland. Dat is vandaag bekend gemaakt aan het management en de medewerkers bij onze oosterburen. Het beëindigen van de samenwerking betekent ook het einde van de samenwerking met Shell. De zes eigen winkels en de vijf locaties (clip-ins, red.) die in samenwerking met Shell worden gerund, gaan eind maart dicht. Albert Heijn ziet voor de gemakswinkels te weinig groeimogelijkheden op termijn. Jan Willem Dockheer, verantwoordelijk voor de formule in Duitsland, heeft de medewerkers inmiddels ingelicht. AH to Go zit sinds 2012 in Duitsland en heeft ruim de tijd genomen om te kunnen beoordelen of er groeimogelijkheden voor de formule zijn. Dat de Duitse consument de conveniencemarkt anders bekijkt dan de Nederlandse consument is bekend. De komende tijd wordt per vestiging bekeken wanneer de locaties sluiten. Dit gebeurt in overleg met de mensen in de winkels. Tot die tijd blijven de winkels gewoon doordraaien. Uiterlijk eind maart zullen alle winkels hun deuren hebben gesloten, zo is de verwachting. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: ah to go shell

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid