Albron opent hightraffic locatie De Restauratie op station Eindhoven


Formulenieuws – Met de officiële opening van het station Eindhoven is ook het officiële moment aangebroken voor de opening van café & brasserie De Restauratie. Op deze iconische plek in het station heeft horeca- en cateringbedrijf Albron een formule laten herrijzen waar lokale culinaire helden een podium krijgen. De locatie is ingericht met respect voor de geschiedenis van Eindhoven als bakermat van nijverheid en de maakindustrie en wil de verhalen vertellen die bij die tijd horen. Daarom producten van brood- en banketbakkerij Renders, die in 1944 startte en spraakmakend was vanwege een destijds unieke chocoladebollenautomaat. Diezelfde bollen worden door de derde generatie ‘bakker Koen’ nog steeds gemaakt, allen vindt de gast die niet meer in de automaat maar op de menukaart en nu dagvers te bestellen. Lokale helden Ook de worstenbroodjes van Houben zijn terug te vinden op de locaties als lokale helden. Net als het bier uit een lokale brouwerij, de hammen en worstensoorten bij Van Pas en een keur van de selectie van azijnen van Ediks en onderdeel uitmaken van het Verstegen-assortiment. Azijnen die geen azijn mogen heten, puur vanwege het feit dat zij een te lage zuurgraad hebben. Daarnaast ook aandacht voor duurzaamheidsaspecten als verspilling door de soepen aan te bieden van de Verspillingsfabriek in Veghel, een initiatief van cateraar Bob Hutten. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Met de officiële opening van het station Eindhoven is ook het officiële moment aangebroken voor de opening van café & brasserie De Restauratie. Op deze iconische plek in het station heeft horeca- en cateringbedrijf Albron een formule laten herrijzen waar lokale culinaire helden een podium krijgen. De locatie is ingericht met respect voor de geschiedenis van Eindhoven als bakermat van nijverheid en de maakindustrie en wil de verhalen vertellen die bij die tijd horen. Daarom producten van brood- en banketbakkerij Renders, die in 1944 startte en spraakmakend was vanwege een destijds unieke chocoladebollenautomaat. Diezelfde bollen worden door de derde generatie ‘bakker Koen’ nog steeds gemaakt, allen vindt de gast die niet meer in de automaat maar op de menukaart en nu dagvers te bestellen. Lokale helden Ook de worstenbroodjes van Houben zijn terug te vinden op de locaties als lokale helden. Net als het bier uit een lokale brouwerij, de hammen en worstensoorten bij Van Pas en een keur van de selectie van azijnen van Ediks en onderdeel uitmaken van het Verstegen-assortiment. Azijnen die geen azijn mogen heten, puur vanwege het feit dat zij een te lage zuurgraad hebben. Daarnaast ook aandacht voor duurzaamheidsaspecten als verspilling door de soepen aan te bieden van de Verspillingsfabriek in Veghel, een initiatief van cateraar Bob Hutten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid