Allereerste Délifrance restaurant in Nederland nu ook naar nieuw concept


Formulenieuws - De Délifrance aan het Damrak in Amsterdam is heropend en biedt consumenten nu een nieuwe uitstraling en formule waarin gemak en genieten nog meer centraal staan. Zo is het ontbijt op deze locatie de grote publiekstrekker. De drukste Délifrance vestiging van Nederland moest voor de verbouwing een week dicht. De broodjesketen wil de komende jaren met vijf restaurants per jaar groeien en dat op uiteenlopende locaties, zo laat Fred Gietman van Délifrance Benelux in vakblad @FoodClicks weten. Meer dan dertig jaar geleden begon de Délifrance Franchise Formule in Nederland, en wel op het Amsterdamse Damrak. Een bijzonder feit: al deze jaren staat dezelfde ondernemer aan het roer: de heer Taieb Chadli. De laatste jaren leidt meneer Chadli het restaurant samen met zijn zoon Semir en dochter Dounia en ook zijn vrouw is vaak in het restaurant te vinden. Het gezin is trots op hun familiebedrijf: “Wij verkopen de kwaliteitsproducten van Délifrance al jaren met plezier en passie. In de loop van de jaren hebben wij ook een aantal eigen recepturen ontwikkeld, die erg goed lopen. Onze huisgemaakte salades zijn geliefd bij onze gasten.” Dagelijks worden er gemiddeld 500 gasten geholpen aan een Délifrance beleving. Een groot deel hiervan zijn toeristen. De vestiging heeft om deze reden het menu ook in het Engels beschikbaar. Sommige recepturen zijn aangepast aan de internationale gasten. Italië Délifrance telt in Nederland meer dan zestig restaurants en ruim honderddertig corners en shop-in-shop vestigingen. De keten heeft niet alleen 235 vestigingen in de Benelux, maar ook nog 200 daarbuiten tot in Azië aan toe. Recent opende de eerste Délifrance in Italië, in Milaan. Delft was de eerste locatie in de nieuwe stijl. Daarna kwamen Oostende en Bijlmerplein in Amsterdam en ook de vestiging aan het Damrak in de hoofdstad onderging een verbouwing. Deze belangrijke vestiging moest daarvoor acht dagen dicht. Binnen het petrolsegment zijn er twee locaties volgens de laatste uitgangspunten ingericht: een in Etten-Leur en in tankstation De Buunderkamp aan de A12 bij Ede. Eetmomenten Délifrance wil zich meer toeleggen op andere eetmomenten. Gietman: “Ontbijt en lunch doen het goed bij de Délifrance-vestigingen, maar op sommige locaties kunnen we meer doen met het avondmoment. Daarom is ook de kaart aangepast, zodat wij gasten de gehele dag kunnen bedienen.” Wordt Délifrance hiermee meer dan een lunchroom? “Hamburgers zouden we vroeger niet op de kaart hebben gezet, maar die staan er nu wel op.” (Lees meer over de plannen van Délifrance in de uitgave van @FoodClicks die afgelopen zaterdag verscheen en meld je digitaal gratis aan om voortaan op de hoogte te blijven) Bron: @FoodClicks

Formulenieuws - De Délifrance aan het Damrak in Amsterdam is heropend en biedt consumenten nu een nieuwe uitstraling en formule waarin gemak en genieten nog meer centraal staan. Zo is het ontbijt op deze locatie de grote publiekstrekker. De drukste Délifrance vestiging van Nederland moest voor de verbouwing een week dicht. De broodjesketen wil de komende jaren met vijf restaurants per jaar groeien en dat op uiteenlopende locaties, zo laat Fred Gietman van Délifrance Benelux in vakblad @FoodClicks weten. Meer dan dertig jaar geleden begon de Délifrance Franchise Formule in Nederland, en wel op het Amsterdamse Damrak. Een bijzonder feit: al deze jaren staat dezelfde ondernemer aan het roer: de heer Taieb Chadli. De laatste jaren leidt meneer Chadli het restaurant samen met zijn zoon Semir en dochter Dounia en ook zijn vrouw is vaak in het restaurant te vinden. Het gezin is trots op hun familiebedrijf: “Wij verkopen de kwaliteitsproducten van Délifrance al jaren met plezier en passie. In de loop van de jaren hebben wij ook een aantal eigen recepturen ontwikkeld, die erg goed lopen. Onze huisgemaakte salades zijn geliefd bij onze gasten.” Dagelijks worden er gemiddeld 500 gasten geholpen aan een Délifrance beleving. Een groot deel hiervan zijn toeristen. De vestiging heeft om deze reden het menu ook in het Engels beschikbaar. Sommige recepturen zijn aangepast aan de internationale gasten. Italië Délifrance telt in Nederland meer dan zestig restaurants en ruim honderddertig corners en shop-in-shop vestigingen. De keten heeft niet alleen 235 vestigingen in de Benelux, maar ook nog 200 daarbuiten tot in Azië aan toe. Recent opende de eerste Délifrance in Italië, in Milaan. Delft was de eerste locatie in de nieuwe stijl. Daarna kwamen Oostende en Bijlmerplein in Amsterdam en ook de vestiging aan het Damrak in de hoofdstad onderging een verbouwing. Deze belangrijke vestiging moest daarvoor acht dagen dicht. Binnen het petrolsegment zijn er twee locaties volgens de laatste uitgangspunten ingericht: een in Etten-Leur en in tankstation De Buunderkamp aan de A12 bij Ede. Eetmomenten Délifrance wil zich meer toeleggen op andere eetmomenten. Gietman: “Ontbijt en lunch doen het goed bij de Délifrance-vestigingen, maar op sommige locaties kunnen we meer doen met het avondmoment. Daarom is ook de kaart aangepast, zodat wij gasten de gehele dag kunnen bedienen.” Wordt Délifrance hiermee meer dan een lunchroom? “Hamburgers zouden we vroeger niet op de kaart hebben gezet, maar die staan er nu wel op.” (Lees meer over de plannen van Délifrance in de uitgave van @FoodClicks die afgelopen zaterdag verscheen en meld je digitaal gratis aan om voortaan op de hoogte te blijven) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht

YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht


YB haalt eerste €900.000 op voor internationale groei

Formulenieuws - YB zet in op internationale expansie met zowel masterfranchise als met haar producten voor retail en foodservice. Om deze groei te versnellen is het bedrijf een coöperatie geworden, waar mensen mede-eigenaar van kunnen worden. Inmiddels zijn er 633 ambassadeurs als mede-eigenaar aangetrokken, zodat zo’n €900.000 voor internationale groei te opgehaald.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid