Amsterdam krijgt met 'Wilde Kroketten' eerste krokettenrestaurant van Nederland


Horeca - Aan de Danzigerkade in Amsterdam West opent in juni onder de naam ‘Wilde Kroketten’ het eerste krokettenrestaurant van Nederland. Wilde Kroketten is een ambachtelijk bedrijf van vader Ad en zoon Steven Poppelaars dat kleinschalig verschillende soorten handgemaakte kroketten produceert. Wilde Kroketten is een volwaardig restaurant dat bestaat uit twee verdiepingen. Beneden in het café kunnen consumenten terecht voor lunch en borrel, boven is het restaurant waar uiteenlopende gerechten met de ambachtelijk gemaakte kroket in de hoofdrol worden geserveerd. Ook komt er een terras voor snacks, frisdranken en koffie. Twintig Op de menukaart van Wilde Kroketten staan twintig verschillende kroketten die allemaal door vader en zoon Poppelaars zelf zijn bedacht en volgens eigen recept gemaakt. Hieronder zijn vleeskroketten, krabkroketten, de garnalenkroket, Schotse haggiskroket en meerdere vegetarische kroketten. Voor bij de gerechten is er een keuze aan side diches en sauzen. Volgens de initiatiefnemers behoren kroketten tot ons nationaal culinair erfgoed en daarom wil Wilde Kroketten goede handgemaakte kroketten het podium geven dat ze verdienen. Alle kroketten zijn duurzaam en biologisch. Bron: @FoodClicks Horeca - Aan de Danzigerkade in Amsterdam West opent in juni onder de naam ‘Wilde Kroketten’ het eerste krokettenrestaurant van Nederland. Wilde Kroketten is een ambachtelijk bedrijf van vader Ad en zoon Steven Poppelaars dat kleinschalig verschillende soorten handgemaakte kroketten produceert. Wilde Kroketten is een volwaardig restaurant dat bestaat uit twee verdiepingen. Beneden in het café kunnen consumenten terecht voor lunch en borrel, boven is het restaurant waar uiteenlopende gerechten met de ambachtelijk gemaakte kroket in de hoofdrol worden geserveerd. Ook komt er een terras voor snacks, frisdranken en koffie. Twintig Op de menukaart van Wilde Kroketten staan twintig verschillende kroketten die allemaal door vader en zoon Poppelaars zelf zijn bedacht en volgens eigen recept gemaakt. Hieronder zijn vleeskroketten, krabkroketten, de garnalenkroket, Schotse haggiskroket en meerdere vegetarische kroketten. Voor bij de gerechten is er een keuze aan side diches en sauzen. Volgens de initiatiefnemers behoren kroketten tot ons nationaal culinair erfgoed en daarom wil Wilde Kroketten goede handgemaakte kroketten het podium geven dat ze verdienen. Alle kroketten zijn duurzaam en biologisch. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid