Apenheul over op biologische frituurolie


Attractieparken - Sinds 2012 worden er in Apenheul biofrites geserveerd. Deze biologische patat wordt sinds kort ook gebakken in biologische frituurolie. De Apenheul stimuleert leveranciers actief duurzame producten te ontwikkelen, met name als die producten nog niet verkrijgbaar zijn. Op verzoek van de Apenheul is Remia biologische frituurolie gaan produceren, waardoor de frites, met de sauzen mayonaise en ketchup, nu volledig het predikaat biologisch hebben. Ook in de restaurants, kiosken en catering richt de Apenheul zich op een natuur- en diervriendelijk assortiment. Alle producten worden geserveerd in broodzakjes en bekers die biologisch afbreekbaar zijn. Verder kiest het bedrijf uitsluitend voor FSC-hout en zijn de vergader- en congreslocatie De St@art CO2-neutraal. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid