Appèl en Markies Catering introduceren eigen frisdrank


Catering –Appèl en Markies Catering introduceren een eigen frisdrank onder de naam Mingle. De frisdrank is verkrijgbaar in drie smaken en voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. De cateraars gaan de frisdranken aanbieden in ruim 160 bedrijfsrestaurants en 200 schoolkantines. Mingle bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is laag in calorieën. De naam Mingle staat voor blenden, mengen en samenbrengen. Ellen Janssen, manager marketing & conceptontwikkeling: “We wilden een frisdrank die anders is dan anders, bestaande uit bijzondere smaken en die verrassend verfrissend is. Om tot de ultieme frisdrank te komen proefden en beoordeelden gasten, studenten en medewerkers diverse smaken.” Drie smaken De testsessies hebben geresulteerd in drie smaken. Cherry Lemon, Watermelon Spearmint en Apple Ginger kwamen als favorieten uit de proefsessies. Deze smaken zijn doorontwikkeld op het gebied van zuur, fris, zoet, koolzuur en kleur. Appèl wil in de toekomst meer producten in eigen beheer gaan maken. Bron: @FoodClicks Catering –Appèl en Markies Catering introduceren een eigen frisdrank onder de naam Mingle. De frisdrank is verkrijgbaar in drie smaken en voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. De cateraars gaan de frisdranken aanbieden in ruim 160 bedrijfsrestaurants en 200 schoolkantines. Mingle bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is laag in calorieën. De naam Mingle staat voor blenden, mengen en samenbrengen. Ellen Janssen, manager marketing & conceptontwikkeling: “We wilden een frisdrank die anders is dan anders, bestaande uit bijzondere smaken en die verrassend verfrissend is. Om tot de ultieme frisdrank te komen proefden en beoordeelden gasten, studenten en medewerkers diverse smaken.” Drie smaken De testsessies hebben geresulteerd in drie smaken. Cherry Lemon, Watermelon Spearmint en Apple Ginger kwamen als favorieten uit de proefsessies. Deze smaken zijn doorontwikkeld op het gebied van zuur, fris, zoet, koolzuur en kleur. Appèl wil in de toekomst meer producten in eigen beheer gaan maken. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht



Coca-Cola introduceert smaakvariant in co-creatie met AI

Introductie – Coca-Cola lanceert woensdag wereldwijd Coca-Cola 3000, een limited-edition smaakvariant van Coca-Cola Zero Sugar binnen het Coke Creations platform. Coca-Cola 3000 Zero Sugar is de eerste smaak, die mede door menselijke als kunstmatige intelligentie (AI) is gecreëerd.

Lees bericht

Markies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht


Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht

Hero komt met Cassis No Bubbles

Introductie - Hero, producent van cassis, komt met een koolzuurvrije variant van de populaire frisdrank met zwarte bessen. Volgens de in Breda gevestigde fabrikant van onder andere B’tween, Hero Jam en natuurlijk Cassis vond het hoog tijd worden om de populariteit van Cassis door te trekken naar het segment fruitdranken.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid