Appèl zet divisie Campus op voor hogescholen


Catering – Door de forse uitbreiding in het aantal hogescholen zet cateraar Appèl vanaf het nieuwe collegejaar een nieuwe divisie op voor dit segment: Appèl Campus. Appèl gaat vanaf het nieuwe scholljaar starten met de dienstverlening op de Hogeschool Rotterdam op de locatie Kralingse Zoom. Naast Hogeschool Saxion, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit Twente en HAS Hogeschool is dit de vijfde locatie binnen het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs voor Appèl. Martijn Pater, operationeel directeur van Appèl Campus: “Door de sterke groei van de organisatie in meerdere markten was het tijd voor ons om te gaan segmenteren. Wij hebben bewust gekozen om de HBO onderwijsinstellingen en universiteiten in een apart segment te plaatsen binnen onze organisatie. Deze markt vergt een andere aanpak dan de reguliere bedrijfscatering en commerciële horeca.” Horecaconcepten Kwaliteit, partnership en beleving zijn belangrijke pijlers binnen de Appèl Campus. De cateraar doet dat met horecaconcepten op maat. Binnen de Kralingse Zoom is dat het concept ‘FoodCity’. Een gevarieerd en verantwoord aanbod met diverse vaste en roulerende foodconcepten staan binnen dit concept voorop. Binnen de nieuwe divisie is ook een hoofdrol weggelegd voor lokale ondernemers. Hans Zwartkruis, salesmanager van Appèl: “We hebben FoodCity onlangs geïntroduceerd op de Universiteit Twente, maar de modulaire opzet van dit concept maakt dat het ook eenvoudig om te buigen is naar de wensen en eisen vanuit andere opdrachtgevers. In Rotterdam komt de focus op een combinatie van lokale ondernemers, wereldse gerechten en een hoge kwaliteit koffie en sappen.”  Samenwerking onderwijs Appèl wil ook samenwerken met de opleiding en de studenten. Zo wordt er regelmatig samen met studenten aan projecten gewerkt. “Een mooi voorbeeld is de pizzarol. Deze is vanaf het nieuwe schooljaar verkrijgbaar in de schoolkantines van dochteronderneming Markies Catering en ontwikkeld door studenten,” aldus Zwartkruis. Bron: @FoodClicks Catering – Door de forse uitbreiding in het aantal hogescholen zet cateraar Appèl vanaf het nieuwe collegejaar een nieuwe divisie op voor dit segment: Appèl Campus. Appèl gaat vanaf het nieuwe scholljaar starten met de dienstverlening op de Hogeschool Rotterdam op de locatie Kralingse Zoom. Naast Hogeschool Saxion, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit Twente en HAS Hogeschool is dit de vijfde locatie binnen het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs voor Appèl. Martijn Pater, operationeel directeur van Appèl Campus: “Door de sterke groei van de organisatie in meerdere markten was het tijd voor ons om te gaan segmenteren. Wij hebben bewust gekozen om de HBO onderwijsinstellingen en universiteiten in een apart segment te plaatsen binnen onze organisatie. Deze markt vergt een andere aanpak dan de reguliere bedrijfscatering en commerciële horeca.” Horecaconcepten Kwaliteit, partnership en beleving zijn belangrijke pijlers binnen de Appèl Campus. De cateraar doet dat met horecaconcepten op maat. Binnen de Kralingse Zoom is dat het concept ‘FoodCity’. Een gevarieerd en verantwoord aanbod met diverse vaste en roulerende foodconcepten staan binnen dit concept voorop. Binnen de nieuwe divisie is ook een hoofdrol weggelegd voor lokale ondernemers. Hans Zwartkruis, salesmanager van Appèl: “We hebben FoodCity onlangs geïntroduceerd op de Universiteit Twente, maar de modulaire opzet van dit concept maakt dat het ook eenvoudig om te buigen is naar de wensen en eisen vanuit andere opdrachtgevers. In Rotterdam komt de focus op een combinatie van lokale ondernemers, wereldse gerechten en een hoge kwaliteit koffie en sappen.”  Samenwerking onderwijs Appèl wil ook samenwerken met de opleiding en de studenten. Zo wordt er regelmatig samen met studenten aan projecten gewerkt. “Een mooi voorbeeld is de pizzarol. Deze is vanaf het nieuwe schooljaar verkrijgbaar in de schoolkantines van dochteronderneming Markies Catering en ontwikkeld door studenten,” aldus Zwartkruis. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht


Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht

Markies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht

Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Lees bericht


Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid