Bagels & Beans opent 59ste vestiging in Amsterdam-Oost

Koffie - Bagels & Beans opent een vestiging aan de Oranje-Vrijstaatkade in het nieuwe winkelgebied Amsterdam Oostpoort. Het is de 59ste vestiging van het succesconcept in Nederland en Duitsland.

“In 2007 verbleven we tijdens een vakantie in New York naast een bagelbakkerij”, vertelt nieuwbakken franchisenemer Gemma van Bakel. “Sindsdien ben ik besmet het met bagel-syndroom. Terug in Nederland bracht ik een eerste bezoek aan Bagels & Beans en vanaf dat moment ben ik een trouwe bezoeker.” Oostpoort is volgens Van Bakel een wijk met een geschiedenis, bijvoorbeeld de Oostergasfabriek en de oude Melkfabriek. “De échte Amsterdammers uit Oost kennen het, of hebben in hun omgeving wel iemand die er gewerkt heeft. Dat ontdekte ik de afgelopen maanden als ik vol enthousiasme over de winkel en de mooie locatie vertelde.” Sinds ze de stoute schoenen aantrok om voor zichzelf te beginnen, is ‘de rollercoaster die je instapt spectaculair en een en al genieten.’ Voor Gemma, en vanaf 23 april ook voor de klanten van Bagels & Beans Oostpoort.

Bagels & Beans
Bagels & Beans is een eigentijds horecaconcept dat in 1996 startte aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. De opvallend andere ontbijt- en lunchroom bleek een schot in de roos: inmiddels heeft de winkel voor koffie, bagels en geluk niet minder dan 58 vestigingen in heel Nederland en een in Aken, Duitsland.

Bron: FoodClicks

Auteur: Martijn Louws