Baker’s Dough, eerste cookie dough bar van Nederland, geopend in Rotterdam


Convenience - Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam is Baker’s Dough geopend, de eerste cookie dough bar van Nederland. In de Verenigde Staten een hit met in New York zaken als The Cookie Dough Café en Cookie Dough Confections, heeft nu ook Nederland z’n eerste cookie dough bar. De aankondiging op Facebook over de komst van Baker’s Dough, dinsdag geopend in Rotterdam, ging in maart al viral waardoor de opening op veel belangstelling kon rekenen. Baker’s Dough serveert ready-to-eat koekjesdeeg in diverse smaken en met de mogelijkheid voor de klant er naar keuze alle mogelijke toppings op te doen. Toppings Allereerst is er de keuze uit vier verschillende soorten deeg, waaronder een veganistische en glutenvrije variant. Dan is er de keuze uit verschillende toppings, waaronder M&M’s Crunchy, Rainbow Sprinkles, Oreo’s, Salted Caramel van Tony’s, Marshmallow, Bastogne, Brownie en Vanilla Fudge van Johnny Doodle. Daarna kun je de cookie dough ‘perfectioneren’ met vanilla bourbon of yoghurtijs. Voor de koffieliefhebbers serveert de zaak biologische koffie onder het Baker&Moore label, niet toevallig omdat Paul Bakker en Eline Moor ook de initiatiefnemers achter Baker&More zijn. Bron: @FoodClicks Convenience - Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam is Baker’s Dough geopend, de eerste cookie dough bar van Nederland. In de Verenigde Staten een hit met in New York zaken als The Cookie Dough Café en Cookie Dough Confections, heeft nu ook Nederland z’n eerste cookie dough bar. De aankondiging op Facebook over de komst van Baker’s Dough, dinsdag geopend in Rotterdam, ging in maart al viral waardoor de opening op veel belangstelling kon rekenen. Baker’s Dough serveert ready-to-eat koekjesdeeg in diverse smaken en met de mogelijkheid voor de klant er naar keuze alle mogelijke toppings op te doen. Toppings Allereerst is er de keuze uit vier verschillende soorten deeg, waaronder een veganistische en glutenvrije variant. Dan is er de keuze uit verschillende toppings, waaronder M&M’s Crunchy, Rainbow Sprinkles, Oreo’s, Salted Caramel van Tony’s, Marshmallow, Bastogne, Brownie en Vanilla Fudge van Johnny Doodle. Daarna kun je de cookie dough ‘perfectioneren’ met vanilla bourbon of yoghurtijs. Voor de koffieliefhebbers serveert de zaak biologische koffie onder het Baker&Moore label, niet toevallig omdat Paul Bakker en Eline Moor ook de initiatiefnemers achter Baker&More zijn. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid