Baker’s Dough, zusje van Baker & Moore, opent eerste Nederlandse cookie dough bar


Convenience - Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam opent Baker’s Dough, de allereerste cookie dough bar van Nederland. Baker’s Dough wordt het zusje van horecaconcept Baker & Moore, waar binnenkort vers gedraaid koekjesdeeg kan worden besteld. Om de bar te kunnen openen zijn de ondernemers een crowdfundingcampagne gestart. Begin 2017 bracht een partij uit New York veilig en eetbaar koekjesdeeg op de markt. Toen Paul Bakker en Eline Moor, de ondernemers achter het horecaconcept Baker & Moore, dit hoorden ontstond het idee het concept ook naar Nederland te halen. “Iedereen kent het wel van vroeger, dat je uit de beslagkom van je moeder snoepte. Maar ook nu bij Baker & Moore zien we dat iedereen graag van het deeg snoept zodra er een plaat met koekjes in de oven wordt geschoven. Hier een veilige en eetbare traktatie van maken, vonden we gelijk een geweldig idee”, aldus Bakker. Campagne Drie jaar geleden openden de ondernemers ontbijt- en lunchroom Baker & Moore aan de Westblaak in Rotterdam. De ‘create it yourself’ formule, waarmee je in de zaak je eigen sandwich kunt samenstellen, werd in drie jaar tijd heel succesvol. De ‘create it yourself’ formule komt volgens Bakker ook terug in de nieuwe cookie dough bar. “Met verschillende toppings kun je van de cookie dough je eigen favoriete traktatie maken.” De ondernemers zijn via crowdfunding een campagne gestart waarmee zij 75.000 euro voor de nieuwe bar hopen op te halen. Bron: @FoodClicks Convenience - Aan de Pannekoekstraat in Rotterdam opent Baker’s Dough, de allereerste cookie dough bar van Nederland. Baker’s Dough wordt het zusje van horecaconcept Baker & Moore, waar binnenkort vers gedraaid koekjesdeeg kan worden besteld. Om de bar te kunnen openen zijn de ondernemers een crowdfundingcampagne gestart. Begin 2017 bracht een partij uit New York veilig en eetbaar koekjesdeeg op de markt. Toen Paul Bakker en Eline Moor, de ondernemers achter het horecaconcept Baker & Moore, dit hoorden ontstond het idee het concept ook naar Nederland te halen. “Iedereen kent het wel van vroeger, dat je uit de beslagkom van je moeder snoepte. Maar ook nu bij Baker & Moore zien we dat iedereen graag van het deeg snoept zodra er een plaat met koekjes in de oven wordt geschoven. Hier een veilige en eetbare traktatie van maken, vonden we gelijk een geweldig idee”, aldus Bakker. Campagne Drie jaar geleden openden de ondernemers ontbijt- en lunchroom Baker & Moore aan de Westblaak in Rotterdam. De ‘create it yourself’ formule, waarmee je in de zaak je eigen sandwich kunt samenstellen, werd in drie jaar tijd heel succesvol. De ‘create it yourself’ formule komt volgens Bakker ook terug in de nieuwe cookie dough bar. “Met verschillende toppings kun je van de cookie dough je eigen favoriete traktatie maken.” De ondernemers zijn via crowdfunding een campagne gestart waarmee zij 75.000 euro voor de nieuwe bar hopen op te halen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid