Bavaria zet met introductie 3.3 in op laag alcoholisch bier


Horeca - Bierbrouwer Bavaria introduceert vanaf week 10 een nieuw bier met een lager alcoholpercentage: Bavaria 3.3. Het heldere lichtblonde bier combineert volgens Bavaria ‘een authentieke smaak met een alcoholpercentage van 3,3 procent’. Met Bavaria 3.3 zegt de brouwerij de weg vrij te willen maken voor smaakvolle bieren met een lager alcoholpercentage. Daarbij speelt het in op de trend dat consumenten bewuster willen genieten en verantwoord omgaan met alcohol. In de afgelopen zes jaar is de consumptie van alcoholvrij bier verdriedubbeld. “Mensen willen steeds vaker bewust minder alcohol consumeren”, aldus marketing manager Ralph Bongaerts van Bavaria. “Men wil genieten van een lekker bier maar dan met minder alcohol. We zijn dan ook bijzonder trots dat we met Bavaria 3.3 hiervoor een lekker alternatief kunnen bieden.” Bavaria 3.3 wordt vanaf week 12 geïntroduceerd met een landelijke campagne en tv-commercial en zal vanaf april in de horeca verkrijgbaar zijn. Bron: @FoodClicks Horeca - Bierbrouwer Bavaria introduceert vanaf week 10 een nieuw bier met een lager alcoholpercentage: Bavaria 3.3. Het heldere lichtblonde bier combineert volgens Bavaria ‘een authentieke smaak met een alcoholpercentage van 3,3 procent’. Met Bavaria 3.3 zegt de brouwerij de weg vrij te willen maken voor smaakvolle bieren met een lager alcoholpercentage. Daarbij speelt het in op de trend dat consumenten bewuster willen genieten en verantwoord omgaan met alcohol. In de afgelopen zes jaar is de consumptie van alcoholvrij bier verdriedubbeld. “Mensen willen steeds vaker bewust minder alcohol consumeren”, aldus marketing manager Ralph Bongaerts van Bavaria. “Men wil genieten van een lekker bier maar dan met minder alcohol. We zijn dan ook bijzonder trots dat we met Bavaria 3.3 hiervoor een lekker alternatief kunnen bieden.” Bavaria 3.3 wordt vanaf week 12 geïntroduceerd met een landelijke campagne en tv-commercial en zal vanaf april in de horeca verkrijgbaar zijn. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid