BBB en Hotelschool Maastricht organiseren tweede TASTE Summit


Congres - Op de tweede dag van de BBB, dinsdag 9 oktober, organiseren BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht de tweede editie van TASTE Summit. Op dit gastronomisch congres geven specialisten uit de hospitality-industrie hun visie op het gebied van smaak en proeven. Het centrale thema van dit jaar is ‘Vital Food’, oftewel voedsel dat tot stand is gekomen door een natuurlijk proces en zonder toevoeging van onnatuurlijke hulpstoffen en waarom dit soort voeding van vitaal belang is voor mensen, gezondheid en de natuur. Tijdens TASTE Summit spreken internationale foodprofessionals over dit actuele thema. BBB Maastricht vindt plaats van 8 t/m 10 oktober in MECC Maastricht. Line Up Sprekers zijn onder andere e Braziliaanse voedingswetenschapper Carlos Augusto Monteiro, die onderzoek heeft gedaan voor de World Health Organization (WHO) en schrijver is van de Braziliaanse voedingsrichtlijnen voor onbewerkt voedsel. Verder Frank Fol, ‘de Belgische groentekok’, die een lezing komt geven. Hij is schrijver van verschillende kookboeken heeft bekendheid verworven als culinaire trendsetter waarbij hij mensen met smaak probeert te overtuigen van een gezonde levensstijl. Bron: BBB Maastricht Congres - Op de tweede dag van de BBB, dinsdag 9 oktober, organiseren BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht de tweede editie van TASTE Summit. Op dit gastronomisch congres geven specialisten uit de hospitality-industrie hun visie op het gebied van smaak en proeven. Het centrale thema van dit jaar is ‘Vital Food’, oftewel voedsel dat tot stand is gekomen door een natuurlijk proces en zonder toevoeging van onnatuurlijke hulpstoffen en waarom dit soort voeding van vitaal belang is voor mensen, gezondheid en de natuur. Tijdens TASTE Summit spreken internationale foodprofessionals over dit actuele thema. BBB Maastricht vindt plaats van 8 t/m 10 oktober in MECC Maastricht. Line Up Sprekers zijn onder andere e Braziliaanse voedingswetenschapper Carlos Augusto Monteiro, die onderzoek heeft gedaan voor de World Health Organization (WHO) en schrijver is van de Braziliaanse voedingsrichtlijnen voor onbewerkt voedsel. Verder Frank Fol, ‘de Belgische groentekok’, die een lezing komt geven. Hij is schrijver van verschillende kookboeken heeft bekendheid verworven als culinaire trendsetter waarbij hij mensen met smaak probeert te overtuigen van een gezonde levensstijl. Bron: BBB Maastricht

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid