BBB registreert fors aantal herinschrijvingen

Beurzen - Horecaevent BBB Maastricht en het gastronomisch event Folie Culinaire sloten niet alleen succesvol af, maar registreerden ook nog eens een record aantal herinschrijvingen voor de editie 2017. Het compleet nieuwe eventconcept, waarbij horecaprofessionals en leveranciers elkaar in vier themawerelden konden ontmoeten, leidde tot veel positieve reacties.

De organisatie laat weten dat exposanten mede op basis van de hoge kwaliteit van de bezoekers aangegeven hebben volgend jaar weer te willen deelnemen. Dit jaar was het aantal exposanten al gegroeid tot 395. Het aantal bezoekers was met 13.912 ongeveer gelijk aan de vorige editie

Naast een breed aanbod was het activiteitenprogramma dit jaar verder uitgediept. Bezoekers konden zo’n 125 proeverijen, kookdemonstraties, wedstrijden en workshops bijwonen. Een van de nieuwe initiatieven was de BBB Academy, waar uiteenlopende presentaties konden worden bijgewoond.   Op Folie Culinaire trokken de demonstraties van 20 gerenommeerde chefs uit de hele wereld en het Gault&Millau Theater veel bekijks.

Bron: BBB

Auteur: Steffen van Beek