Bezorgdienst Picnic wil uitbreiden met tien tot vijftien nieuwe steden


Bezorging – Boodschappenbezorgdienst Picnic wil het komend jaar fors uitbreiden. Tegen nu.nl heeft topman Michel Muller aangegeven volgend jaar het aantal nieuwe steden met tien tot vijftien te willen uitbreiden. Picnic is nu vooral actief met het bezorgen van boodschappen in de regio Amersfoort Almere en een deel van Utrecht en omgeving. Uitbreiding heeft de bezorgdienst altijd voor ogen gestaan, maar nog niet eerder in dit tempo. Tot op heden werden er nieuwe stappen gezet als er voldoende vraag was in een bepaald woongebied. De ambitie om met tien tot vijftien nieuwe steden te willen groeien is een aanmerkelijke versnelling in de groeiambitie van het bedrijf. Volgens een toelichting van Muller is het bedrijf ook op zoek naar een nieuw distributiecentrum.  Amersfoort zou te klein worden. In de stad waar de bezorgdienst begon, wordt nu een jaaromzet gedraaid van tussen de 10 en 15 miljoen euro, waarmee de bezorgdienst in die stad winstgevend is. Het bedrijf wil snel meer van dergelijke winstgevende steden en schroeft derhalve het aantal steden verder op. Muller geeft aan dat Picnic de wind in de rug heeft en de laatste tien weken is verdubbeld in aantal bezorgdiensten. Bron: nu.nl Bezorging – Boodschappenbezorgdienst Picnic wil het komend jaar fors uitbreiden. Tegen nu.nl heeft topman Michel Muller aangegeven volgend jaar het aantal nieuwe steden met tien tot vijftien te willen uitbreiden. Picnic is nu vooral actief met het bezorgen van boodschappen in de regio Amersfoort Almere en een deel van Utrecht en omgeving. Uitbreiding heeft de bezorgdienst altijd voor ogen gestaan, maar nog niet eerder in dit tempo. Tot op heden werden er nieuwe stappen gezet als er voldoende vraag was in een bepaald woongebied. De ambitie om met tien tot vijftien nieuwe steden te willen groeien is een aanmerkelijke versnelling in de groeiambitie van het bedrijf. Volgens een toelichting van Muller is het bedrijf ook op zoek naar een nieuw distributiecentrum.  Amersfoort zou te klein worden. In de stad waar de bezorgdienst begon, wordt nu een jaaromzet gedraaid van tussen de 10 en 15 miljoen euro, waarmee de bezorgdienst in die stad winstgevend is. Het bedrijf wil snel meer van dergelijke winstgevende steden en schroeft derhalve het aantal steden verder op. Muller geeft aan dat Picnic de wind in de rug heeft en de laatste tien weken is verdubbeld in aantal bezorgdiensten. Bron: nu.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid