Biologische formule The Barn opent vestiging op Utrecht Centraal Station


Convenience - De biologische restaurantformule The Barn opent over een aantal weken een vestiging op het treinstation van Utrecht Centraal, in het deel van de Stadskamer in het nieuwe Hoog Catharijne. Dit meldt de formule op Facebook. Met de komende winkelopening komt het aantal vestigingen van The Barn in Nederland op twee. De eerste The Barn opende vorig jaar in het kantorengebied van de Zuidas in Amsterdam. De formule voor lunch, casual dining en snacks is 100 procent biologisch en richt zich op fast delivery en gezond eten. Niet alleen alle geserveerde gerechten, dranken en snacks zijn biologisch, ook de borden, bekers en bestek zijn dat. Waar de Amsterdamse locatie met zo’n 70 zitplaatsen meer een restaurant is, gaan de Utrechtse vestigingen zich meer richten op eten en drinken ‘on the go’. De formule, opgericht door Roel Bloemen en Joost Leendertse, werd genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2017. De ondernemers achter The Barn hebben ambitieuze plannen. Zo streven ze in Nederland naar 25 tot 30 vestigingen binnen tien jaar. Er zouden ook plannen zijn voor vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Bron: @FoodClicks Convenience - De biologische restaurantformule The Barn opent over een aantal weken een vestiging op het treinstation van Utrecht Centraal, in het deel van de Stadskamer in het nieuwe Hoog Catharijne. Dit meldt de formule op Facebook. Met de komende winkelopening komt het aantal vestigingen van The Barn in Nederland op twee. De eerste The Barn opende vorig jaar in het kantorengebied van de Zuidas in Amsterdam. De formule voor lunch, casual dining en snacks is 100 procent biologisch en richt zich op fast delivery en gezond eten. Niet alleen alle geserveerde gerechten, dranken en snacks zijn biologisch, ook de borden, bekers en bestek zijn dat. Waar de Amsterdamse locatie met zo’n 70 zitplaatsen meer een restaurant is, gaan de Utrechtse vestigingen zich meer richten op eten en drinken ‘on the go’. De formule, opgericht door Roel Bloemen en Joost Leendertse, werd genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2017. De ondernemers achter The Barn hebben ambitieuze plannen. Zo streven ze in Nederland naar 25 tot 30 vestigingen binnen tien jaar. Er zouden ook plannen zijn voor vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: the barn

Gerelateerd nieuws

Biologisch horecaconcept The Barn in Leidsche Rijn gaat weer open

Formulenieuws – The Barn, de horecagelegenheid met uitsluitend biologische en verse producten, die onlangs failliet ging, opent in ieder geval weer één locatie. De vestiging in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn gaat vanaf morgen weer open. “Of het een doorstart moet worden genoemd, weet ik niet,” laat eigenaar René Jaspers weten aan @FoodClicks, “maar we openen in ieder geval weer een...

Lees bericht


Biologische winkelketen’ The Barn failliet

Faillisement – Het doek voor de 'biologische winkelketen' The Barn is gevallen. Sinds een paar dagen hingen er al briefjes op de deuren van de vier winkels dat ze ‘wegens omstandigheden’ waren gesloten, maar gisteren is het faillissement uitgesproken. Als curator is aangesteld mr. E.J. Schuurs. Over het faillissement kon hij nog niet veel zeggen en ook vanuit de organisatie...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid