The Blooming Dutch restaurant van cateraar Albron geopend op Keukenhof

Met The Blooming Dutch wil cateraar Albron een nieuwe dimensie aan belevingshoreca geven

Catering - Cateringbedrijf Albron heeft vrijdag het nieuwe entreegebouw van de Keukenhof in Lisse geopend met daarin een grand-café, to-go-outlet en restaurant ‘The Blooming Dutch’

Bezoekers aan de Keukenhof komen vanaf vrijdag voor het eerst binnen via de nieuwe entree met daarin restaurant The Blooming Dutch. Ze krijgen er een kijkje in de historie van Nederlands’ tulpenglorie. Met het restaurant, grand-café en to-go-uitgiftepunt wil Albron een eten en drinken concept creëren dat aansluit op het verlangen van Keukenhof bezoekers om in aanraking te komen met authentiek Hollands erfgoed. Onder het genot van een maaltijd en een kop koffie ontmoeten bezoekers er de Hollandse helden die de tulp tot mondiaal icoon hebben verheven.

Showcase
“The Blooming Dutch is de ultieme showcase van waar Albron voor staat”, zegt Robert Visser, directeur Horeca & Leisure bij Albron. “Met The Blooming Dutch geven we een nieuwe dimensie aan belevingshoreca. Gasten worden op een verrassende en interactieve manier meegenomen in verhalen rondom de geschiedenis van de bloembol en langs een stukje Nederlands erfgoed, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologie om die verhalen echt maximaal tot leven te laten komen.” Keukenhof is open tot 21 mei en verwacht tot deze datum ruim 1,2 miljoen bezoekers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk