Burger King eind dit jaar terug in Tilburg


Formulenieuws – Burger King keert terug naar Tilburg. Het nieuwe restaurant komt op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein en zal in het laatste kwartaal van 2018 haar deuren openen. In het restaurant is plek voor 90 gasten en voor ruim 50 gasten plaats op het terras. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”Na ruim twintig jaar afwezigheid zijn we blij dat we weer terugkeren in deze stad.” Het restaurant wordt gevestigd in het winkelgebied de Heuvelpoort “De komst van Burger King is eigenlijk heel logisch als je kijkt naar de ontwikkelingen die onze stad doormaakt,” laat Niek van den Broek, Directeur Heuvelpoort, weten. “Daar hoort een wereldmerk als dit gewoon bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat vergelijkbare formules van dit kaliber makkelijk naast elkaar kunnen bestaan. Tof dus dat Burger King na ruim twee decennia terecht terug is in Tilburg.” Het restaurant in Tilburg wordt het zestigste restaurant in Nederland. De vestiging is het eerste restaurant dat wordt geopend onder de nieuwe master franchise BKNL B.V. Bron: Burger King/@FoodClicks Formulenieuws – Burger King keert terug naar Tilburg. Het nieuwe restaurant komt op de hoek van de Heuvelring en het Piusplein en zal in het laatste kwartaal van 2018 haar deuren openen. In het restaurant is plek voor 90 gasten en voor ruim 50 gasten plaats op het terras. Daarnaast krijgt het restaurant in Tilburg order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”Na ruim twintig jaar afwezigheid zijn we blij dat we weer terugkeren in deze stad.” Het restaurant wordt gevestigd in het winkelgebied de Heuvelpoort “De komst van Burger King is eigenlijk heel logisch als je kijkt naar de ontwikkelingen die onze stad doormaakt,” laat Niek van den Broek, Directeur Heuvelpoort, weten. “Daar hoort een wereldmerk als dit gewoon bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat vergelijkbare formules van dit kaliber makkelijk naast elkaar kunnen bestaan. Tof dus dat Burger King na ruim twee decennia terecht terug is in Tilburg.” Het restaurant in Tilburg wordt het zestigste restaurant in Nederland. De vestiging is het eerste restaurant dat wordt geopend onder de nieuwe master franchise BKNL B.V. Bron: Burger King/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid