Burger King en Greenpoint tankstation openen samen aan A15 bij Sliedrecht

Het Burger King restaurant, de eerste in de regio Sliedrecht, komt onder één dak met de nieuw te bouwen Greenpoint

Convenience - Aan afrit Sliedrecht-West/Wijngaarden aan snelweg A15 openen volgend jaar tegelijkertijd een vestiging van Burger King en een groot Greenpoint tankstation.

Het Burger King restaurant, de eerste in de regio Sliedrecht, komt onder één dak met de nieuw te bouwen Greenpoint. De onderhandelingen tussen gebiedsontwikkelaar BPD, gemeente Sliedrecht, Greenpoint en Burger King zouden zo goed als afgerond zijn. Na aankoop van de grond in Sliedrecht-West kan er gebouwd gaan worden om in 2018 de deuren te openen. Volgens het AD had eerst alleen Greenpoint interesse in de locatie, maar wist het ook Burger King enthousiast te maken voor een vestiging in Sliedrecht.
Greenpont is een formule van de Van Peperstraten Group met in Nederland diverse tankstations in aanbouw, waaronder in Zeewolde, Heteren, Ede, Oude-Tonge en Breda. Elke Greenpoint locatie heeft een combinatie van voorzieningen, zoals een hotel, restaurant of truckerscafé. Volledig duurzaam en duurzame brandstoffen staan hierin centraal. De Sliedrechtse Burger King wordt de 51e vestiging in Nederland.

Bron: AD/@FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk