Burger King wil meer vestigingen in Nederland


Formulenieuws - De Amerikaanse fastfoodketen Burger King wil het aantal vestigingen in Nederland fors gaan uitbreiden. De circa zestig locaties zouden met enkele tientallen locaties moeten uitbreiden. Dat heeft managing director Hans Miete laten weten aan Retailnews. Volgens Miete is Nederland nog redelijk onontgonnen terrein voor Burger King en is er ruimte voor veel nieuwe locaties. Enige probleem is het vinden van goede en geschikte locaties voor de fastfoodketen. Burger King wordt in Nederland sinds 26 januari van dit jaar  aangestuurd door masterfranchiser BKNL, het bedrijf van horecaondernemer Laurens Meyer. Bij die gelegenheid liet Meyer ook al optekenen dat BKNL (in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers) vaart wil maken met een snelle expansie en een landelijke dekking. Een van de bestaande franchisenemers is HMSHost, dat enkele Burger king-vestigingen exploiteert op luchthaven Schiphol en treinstations. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - De Amerikaanse fastfoodketen Burger King wil het aantal vestigingen in Nederland fors gaan uitbreiden. De circa zestig locaties zouden met enkele tientallen locaties moeten uitbreiden. Dat heeft managing director Hans Miete laten weten aan Retailnews. Volgens Miete is Nederland nog redelijk onontgonnen terrein voor Burger King en is er ruimte voor veel nieuwe locaties. Enige probleem is het vinden van goede en geschikte locaties voor de fastfoodketen. Burger King wordt in Nederland sinds 26 januari van dit jaar  aangestuurd door masterfranchiser BKNL, het bedrijf van horecaondernemer Laurens Meyer. Bij die gelegenheid liet Meyer ook al optekenen dat BKNL (in nauwe samenwerking met de bestaande franchisenemers) vaart wil maken met een snelle expansie en een landelijke dekking. Een van de bestaande franchisenemers is HMSHost, dat enkele Burger king-vestigingen exploiteert op luchthaven Schiphol en treinstations. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht



Tomra introduceert de ‘slimme prullenbak’ SmartBin

Introductie – Emballagefabrikant Tomra en Tikkie introduceren op de Horecava de SmartBin. Bij deze ‘slimme prullenbak’ kunnen gasten van horeca- en fastfoodketens zelf hun herbruikbare bekers inleveren en het betaalde statiegeld via een Tikkie QR-code direct op hun rekening laten storten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid