Burger Station Event inspireert tot meer variatie in hamburgers


Industrie - Lantmännen Unibake organiseerde twee dagen lang het Burger Station Event. Klanten konden zich laten inspireren wat je met brood en hamburgers kunt doen. Van een eenvoudige hamburger tot aan een culinaire variant, het viel allemaal te zien en te proeven. Brood lijkt iets universeels als het gaat om de basiscomponent bij een hamburger. Maar de invloed van de smaak en textuur van het broodje is heel bepalend voor het eindresultaat. Vandaar dat Lantmännen Unibake hun klanten twee dagen lang lieten proeven en kennismaken met het assortiment en de mogelijkheden. Jord Althuizen van Smokey Goodness verzorgde een trendpresentatie waaruit blijkt dat de hamburger een hot-item is in het buitenland, maar ook in eigen land.  Hamburgers zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Het vlees, de toppings en het broodje zijn stuk voor stuk bepalende ingrediënten voor een goed eindresultaat van een hamburger. Maar om te kunnen bepalen wat nu de juiste samenstelling is, stonden diverse specialisten klaar om de verschillen te laten zien en te ervaren. De vegetarische hamburger ontbrak niet en veel klanten waren oprecht verbaasd over de kwaliteit en smaak van dit vleesloze product. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid