Burgerz wil komende twee jaar aantal vestigingen in Nederland verdubbelen


Convenience - Restaurantconcept Burgerz, dat in Zuid-Holland drie zaken heeft, wil de komende twee jaar in Nederland groeien van drie naar zes vestigingen. Die groeiambitie is maandag door het bedrijf uitgesproken. Burgerz is opgericht door de zussen Joey, Chrissy en Stevie Peerenboom. De formule heeft restaurants in Den Haag, Scheveningen en Delft en wil de komende twee jaar het aantal vestigingen in Nederland verdubbelen. De eerste Burgerz vestiging opende in 2011 de deuren. De formule staat bekend om de klassieke en innovatieve burgers, waarbij creativiteit voorop staat. Burgers worden huisgemaakt en er wordt gewerkt met de meest verse en gezonde ingrediënten. Alles wat er in de vestigingen wordt verkocht, elke saus en elke burger, maakt Burgerz dagelijks zelf. Naast reguliere burgers, biedt Burgerz huisgemaakte vegetarische, veganistische en vleesvervangende burgers. Bron: @FoodClicks Convenience - Restaurantconcept Burgerz, dat in Zuid-Holland drie zaken heeft, wil de komende twee jaar in Nederland groeien van drie naar zes vestigingen. Die groeiambitie is maandag door het bedrijf uitgesproken. Burgerz is opgericht door de zussen Joey, Chrissy en Stevie Peerenboom. De formule heeft restaurants in Den Haag, Scheveningen en Delft en wil de komende twee jaar het aantal vestigingen in Nederland verdubbelen. De eerste Burgerz vestiging opende in 2011 de deuren. De formule staat bekend om de klassieke en innovatieve burgers, waarbij creativiteit voorop staat. Burgers worden huisgemaakt en er wordt gewerkt met de meest verse en gezonde ingrediënten. Alles wat er in de vestigingen wordt verkocht, elke saus en elke burger, maakt Burgerz dagelijks zelf. Naast reguliere burgers, biedt Burgerz huisgemaakte vegetarische, veganistische en vleesvervangende burgers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid