Cateraar Vitam opent restaurant I-Dock aan het IJDock


Cateraar – Met de opening van restaurant I-Dock aan het IJ deze week heeft cateraar Vitam er een eigentijds restaurant bij. "Er gaan meer van dergelijke hotspots volgen," zo laat het bedrijf weten. Volgens Marc Balvers, directeur van Vitam is er altijd ruimte voor hotspots: "Hotelbars zijn dé trend op het gebied van uitgaan, dat zie je al een paar jaar in New York en Shanghai en nu ook in Amsterdam: de Skylounge, Momo's, Andaz en nu ook I-Dock.” Het restaurant is vrijwel dag en nacht geopend en is gevestigd op de begane grond van het nieuwe Room Mate Hotel Aitana. "I-Dock serveert mediterraans georiënteerde gerechten met het concept van small dinners: kleine gerechten om te proeven, maar net zo geschikt om samen te delen", belooft Chef kok Wiljan Koopmans, bekend van Restaurant Klein Paardenburg, Fifteen en Brouwerskolkje. Volgens Balvers vervagen de grenzen tussen catering, horeca en retail  steeds meer. Ontwikkelingen als toenemende urbanisatie, het nieuwe werken en technologische vindingen, zorgen ervoor dat onze wereld in rap tempo zal veranderen. I-Dock ligt in een stedelijke omgeving waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het is voor Vitam (onderdeel van JHB Group, red.)dan ook een zeer logische stap om hiermee in te spelen op deze veranderende behoeften”. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid