De Bierfabriek brouwt eigen bier op Horecava

Pop-up restaurant van De Bierfabriek

Beurzen - Tijdens de Horecava realiseert De Bierfabriek een tijdelijke pop-up restaurant met bijna 200 zitplaatsen. Hier kan de bezoeker genieten van het bekende Franse boerderijkippetje, maar ook inspiratie opdoen over het brouwen van bier... er wordt namelijk op de beursvloer bier gebrouwen.

De Bierfabriek is een horeca-concept waarin brouwerij, restaurant en café samenkomen. Oprichter Andrea Possa: “Het pop-up restaurant tijdens de beurs is een ambitieus project waar we trots op zijn. De bezoeker krijgt hier de volledige Bierfabriek-beleving; met de brouwerij van Flecks Brauhaus Technik wordt het brouwproces getoond, de koks grillen de boerderijkippetjes boven de houtskool-barbecue en met de taptafels kunnen gasten ook hier hun eigen bier tappen.”

Met een gevel van zo’n 80 m² wordt De Bierfabriek pop-up een imposante verschijning met een industrieel design. Omdat het gehele brouwproces 4 weken kost, wordt tijdens de Horecava een aantal stappen van het proces getoond.

Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, beleeft in 2016 haar 60e editie en vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

Bron: Horecava

Auteur: Steffen van Beek