De Buurtboer heeft nieuwe vestiging in Rotterdam


Bezorging - De Buurtboer, een cateringconcept voor bedrijfslunches, heeft een tweede vestiging geopend, in Rotterdam. Het bedrijf had alleen een locatie in Amsterdam, waar vandaan elke dag zo’n 6000 lunches worden verzorgd, maar heeft nu ook een nieuwe vestiging in Rotterdamse Spaanse Polder. De locatie betreft een kantoor en distributiecentrum. Sinds de officiële lancering van de Buurtboer in 2011 is de klantenkring snel gegroeid. Met de uitbreiding naar Rotterdam hoopt De Buurtboer deze groei verder door te zetten in de rest van de Randstad. Het concept van De Buurtboer is gebaseerd op versheid, gemak en bezorgsnelheid. Door een eigen vestiging in Rotterdam zit het bedrijf dichter bij de klanten in die regio. Bron: @FoodClicks Bezorging - De Buurtboer, een cateringconcept voor bedrijfslunches, heeft een tweede vestiging geopend, in Rotterdam. Het bedrijf had alleen een locatie in Amsterdam, waar vandaan elke dag zo’n 6000 lunches worden verzorgd, maar heeft nu ook een nieuwe vestiging in Rotterdamse Spaanse Polder. De locatie betreft een kantoor en distributiecentrum. Sinds de officiële lancering van de Buurtboer in 2011 is de klantenkring snel gegroeid. Met de uitbreiding naar Rotterdam hoopt De Buurtboer deze groei verder door te zetten in de rest van de Randstad. Het concept van De Buurtboer is gebaseerd op versheid, gemak en bezorgsnelheid. Door een eigen vestiging in Rotterdam zit het bedrijf dichter bij de klanten in die regio. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid