De Week van de Catering van start


Catering -  Vandaag is het startschot gegeven voor De Week van de Catering. De actie die loopt tot en met 22 maart is bedoeld om extra aandacht te vragen voor de cateringsector bij de 20.000 medewerkers en hun klanten. De komende vijf dagen kunnen de miljoenen gasten van bedrijfsrestaurants, scholen, ziekenhuizen en andere instellingen de gastvrouwen en –heren aanmoedigen tijdens hun race naar perfectie.Cateringmedewerkers zijn dagelijks in de weer om meer dan 2 miljoen - steeds vaker duurzame en biologische - maaltijden voor hun gasten klaar te maken en aan te bieden. De belangenvereniging van de cateringsector, Veneca, vindt dat een moment om in DWVDC bij stil te staan. Naast de aandacht voor DWVDC is er vanochtend ook een nieuwe film in première gegaan over het werken in de catering, zijn er dagelijks verse recepten te zien op Facebook en Twitter en worden de cateringlocaties in het land feestelijke aangekleed. Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) is de brancheorganisatie van landelijk opererende contractcateringorganisaties (het verzorgen van restauratieve diensten op basis van een duurovereenkomst door een professionele cateraar). Meer dan 90% van de uitbestedingsmarkt wordt door Veneca-leden verzorgd. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid