Deli2go zet in Shell tankstations ‘herfstspecials’ op de menukaart

In Shell tankstations met een deli2go zijn vanaf maandag nieuwe ‘herfstspecials’ verkrijgbaar die de ‘zomerspecials’ vervangen

Convenience - In Shell tankstations met een deli2go maken de zogenaamde ‘zomerspecials’, het assortiment broodjes dat in de zomermaanden verkrijgbaar was, vanaf maandag plaats voor een assortiment ‘herfstspecials’.

De herfst is voor deli2go de tijd om te komen met nieuwe herfstspecials. Automobilisten kunnen in de nieuwe specials onder meer kiezen voor een ‘broodje rookkaas’ en een ‘panini pulled salmon’. Bijzonder is het broodje ‘pulled salmon’, die is bedacht en samengesteld door het deli2go-team van Shell De Kooi aan snelweg A9 bij Alkmaar. Dit team won recent de broodjes battle, een interne wedstrijd van deli2go waarin medewerkers zelf hun favoriete broodje mochten samenstellen. Het broodje pulled salmon werd hierbij door een jury als lekkerste beoordeeld.

Smoothie
Behalve de broodjes bestaat het herfstassortiment uit een smoothie bosvruchten cranberry, fruitwater appel-peer-kaneel en een muffin appel-kaneel. De herfstspecials zijn vanaf maandag tot en met 20 december verkrijgbaar in Shell tankstations met een deli2go.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk