Derde vestiging Blushing opent zaterdag op Coolsingel Rotterdam

Volgens initiatiefnemer Gordon is Blushing een mooi en sterk bedrijfsconcept waar de artiest ‘ongelofelijk trots’ op is

Convenience - Op de Rotterdamse Coolsingel opent zaterdag 17 juni de derde vestiging van koffieketen Blushing de deuren. De formule van Gordon Heuckeroth begon drie jaar geleden in Blaricum als ‘een uitprobeersel’.

De derde Blushing bevindt zich vlak naast het stadhuis van Rotterdam en biedt consumenten onder meer thee en koffiespecialiteiten ter plekke vers bereid door een barista en een keuze aan gezonde gerechten. Volgens initiatiefnemer Gordon is Blushing een mooi en sterk bedrijfsconcept waar de artiest ‘ongelofelijk trots’ op is. ‘Waar het plezier in muziek maken me werd ontnomen ben ik aan de andere kant omarmd door mijn gasten die het concept een warm hart toedragen’, zo schrijft Gordon op de vooravond van de opening in Rotterdam op Facebook.

Tegenwerking
‘Niet genoemd al drie jaar in de Talkies terras award terwijl de vestiging in Amsterdam toch een van de drukst bezochte en gezelligste terrassen in de hoofdstad is, in lijstjes op social media ook genegeerd of in landelijke koffie smaaktesten niet eens genoemd. Ondanks die tegenwerking is Blushing niet te stoppen omdat de gasten het dus wel waarderen en hoe’, aldus Gordon die op Facebook de gemeente Rotterdam dankt voor ‘hun geweldige ontvangst en medewerking om dit mogelijk te maken’. In juni 2014 opende de eerste Blushing in Blaricum en een jaar later de tweede aan de Paulus Potterstraat in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk