Domino’s Pizza ziet in Nederland ruimte voor 400 vestigingen


Convenience - Domino’s Pizza denkt de komende jaren in Nederland door te kunnen groeien naar 400 vestigingen. Daarbij moet in 2020 de bezorging van via internet bestelde producten bij de pizzaformule volledig elektrisch gebeuren. Dat zegt CEO Andre ten Wolde van Domino’s Pizza in de printeditie van @FoodClicks, die morgen verschjnt. Met 245 locaties is de pizzabezorgformule in Nederland veruit marktleider. “Maar er is nog volop ruimte voor groei”, zegt Ten Wolde. “Verdere groei naar 400 vestigingen kan zeker in de huidige markt omdat die nog niet helemaal vervuld is. Elkaar verdringen omdat Papa John’s erbij gekomen is? Nee, het is onvermijdelijk dat in een markt die groeikansen biedt ook internationale partijen voet aan de grond krijgen.” Domino’s Pizza streeft ernaar de consument overal in Nederland in minder dan twintig minuten een verse pizza te kunnen bezorgen. “Er zijn nog heel veel plaatsen waar dat nog niet het geval is”, aldus Ten Wolde die in 2020 alle bestellingen elektrisch wil bezorgen. “Nu is zo’n 70 procent van onze fietsen en scooters elektrisch, maar in 2020 moet dit 100 procent zijn.” Domino’s Pizza telt wereldwijd ruim 15.000 vestigingen en is actief in 89 landen. (Meer over de plannen van Domino's Pizza, meld je hier aan voor de uitgave) Bron @FoodClicks Convenience - Domino’s Pizza denkt de komende jaren in Nederland door te kunnen groeien naar 400 vestigingen. Daarbij moet in 2020 de bezorging van via internet bestelde producten bij de pizzaformule volledig elektrisch gebeuren. Dat zegt CEO Andre ten Wolde van Domino’s Pizza in de printeditie van @FoodClicks, die morgen verschjnt. Met 245 locaties is de pizzabezorgformule in Nederland veruit marktleider. “Maar er is nog volop ruimte voor groei”, zegt Ten Wolde. “Verdere groei naar 400 vestigingen kan zeker in de huidige markt omdat die nog niet helemaal vervuld is. Elkaar verdringen omdat Papa John’s erbij gekomen is? Nee, het is onvermijdelijk dat in een markt die groeikansen biedt ook internationale partijen voet aan de grond krijgen.” Domino’s Pizza streeft ernaar de consument overal in Nederland in minder dan twintig minuten een verse pizza te kunnen bezorgen. “Er zijn nog heel veel plaatsen waar dat nog niet het geval is”, aldus Ten Wolde die in 2020 alle bestellingen elektrisch wil bezorgen. “Nu is zo’n 70 procent van onze fietsen en scooters elektrisch, maar in 2020 moet dit 100 procent zijn.” Domino’s Pizza telt wereldwijd ruim 15.000 vestigingen en is actief in 89 landen. (Meer over de plannen van Domino's Pizza, meld je hier aan voor de uitgave) Bron @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid