Domino’s start met sandwiches in nieuw shopconcept in Eindhoven


Formulenieuws – Domino’s Pizza’s heeft in Eindhoven niet alleen een nieuw winkelconcept geopend, maar is vandaag ook gestart met de verkoop van een assortiment sandwiches. Daarnaast levert de net geopende vestiging ook een wereldprimeur met een nieuw afhaalconcept. De nieuwe formule aan de Woenselsemarkt in Eindhoven heeft een veel huiselijkere uitstraling gekregen, volgens een woordvoerder. De kleuren zijn wat minder schreeuwend geworden, omdat het blauw en rood is losgelaten. Het assortiment pizza’s is wel hetzelfde gebleven. Met de uitbreiding van de sandwiches wil de fastfoodketen meerdere klanten groepen aanspreken. De uitbreiding is ook bedoeld op andere momenten van de dag een gericht aanbod te hebben voor de klant. Uniek en als pilot is het nieuwe afhaalsysteem van de ‘boxen op naam’. Klanten die hun bestelling online hebben gedaan en betaald, maar graag op locatie willen komen afhalen, kunnen zien in welke warmhoudbox hun bestelling klaar ligt. Het is een nieuw systeem waarmee Domino’s Pizza wil experimenteren om de service verder te verbeteren. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Domino’s Pizza’s heeft in Eindhoven niet alleen een nieuw winkelconcept geopend, maar is vandaag ook gestart met de verkoop van een assortiment sandwiches. Daarnaast levert de net geopende vestiging ook een wereldprimeur met een nieuw afhaalconcept. De nieuwe formule aan de Woenselsemarkt in Eindhoven heeft een veel huiselijkere uitstraling gekregen, volgens een woordvoerder. De kleuren zijn wat minder schreeuwend geworden, omdat het blauw en rood is losgelaten. Het assortiment pizza’s is wel hetzelfde gebleven. Met de uitbreiding van de sandwiches wil de fastfoodketen meerdere klanten groepen aanspreken. De uitbreiding is ook bedoeld op andere momenten van de dag een gericht aanbod te hebben voor de klant. Uniek en als pilot is het nieuwe afhaalsysteem van de ‘boxen op naam’. Klanten die hun bestelling online hebben gedaan en betaald, maar graag op locatie willen komen afhalen, kunnen zien in welke warmhoudbox hun bestelling klaar ligt. Het is een nieuw systeem waarmee Domino’s Pizza wil experimenteren om de service verder te verbeteren. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht


Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht



Domino’s Pizza groeit fors in bezorging en aantal locaties

Formulenieuws - Een omzetgroei van 5,1% tot €749,1 miljoen en 78 nieuwe winkels het afgelopen jaar er bij in Europa, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Domino’s Pizza Enterprises, de moedermaatschappij van Domino’s Pizza Nederland kon over het afgelopen jaar mooie cijfers tonen.

Lees bericht

Domino’s test pizzabezorging met drone op Zandvoortse strand

Pizzabezorging – Pizzaketen Domino’s heeft vandaag de eerste pizzabezorging per drone uitgevoerd in Nederland op het strand in Zandvoort. Domino’s biedt al een tijdje de mogelijkheid om pizza te bezorgen op niet-standaard plekken onder de noemer ‘Order Anywhere’, maar nog niet eerder per drone.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid