Dr. Oetker stapt in pizza delivery

Delivery - Dr. Oetker stapt in pizza delivery. Met deze nieuwe service vult de fabrikant volgens eigen zeggen het gat op tussen de traditionele retailmarkt en het foodservicekanaal.

De pizza delivery van Dr. Oetker wordt als eerste getest in de stad Groningen. Dr. Oetker is hiervoor een samenwerking aangegaan met Quick’n Tasty in Groningen. Ondernemer en eigenaar Chris Sluiter: “Al jaren hebben wij een betrouwbare bezorgservice die goede kwaliteit levert. Hierdoor hebben wij veel kennis op het gebied van tijdsgebonden fijnmazige logistiek in deze branche. De samenwerking met Dr. Oetker biedt ons synergie voordelen op assortiment, personele bezetting en het breder inzetten van ons scooterpark.”

Dr. Oetker ziet de nieuwe service als een logisch vervolg op haar activiteiten. Wim Pulskens, Manager Food-Service, spreekt over een grote naamsbekendheid onder meer in supermarktkanaal en deze naamsbekendheid wordt nu ook ingezet in het bezorgkanaal. “Wij zien hier een duidelijke match tussen ons product en deze markt.” Marleen Kolijn, Product Manager Food-Service vult aan: “Wij bieden grote bezorgpizza’s die wij afgebakken, warm en gesliced thuis laten bezorgen. We hebben tien pizza-varianten op het menu die allemaal ‘lekker zijn tot in de rand’ omdat deze gevuld is met een tomatensaus.”

Bron: FoodClicks 

Auteur: Martijn Louws