Driegangendiner op Woods Festival


Event - Een goede culinaire line-up is niet meer weg te denken uit het huidige festivallandschap, volgens de organisatoren van het Amsterdam Woods Festival. Vandaar dat naast een divers en duurzaam aanbod van foodtrucks restaurant Rijsel Rotisserie voor het eerst ook een restaurant opent op een festival, waar bezoekers uitgebreid kunnen genieten van een driegangendiner. Eigenaar Pieter Smits van Rijsel Rotisserie noemt het een spannend project omdat een restaurant op een festival toch anders is dan op een vaste locatie. De kaart is daarom wel iets beperkt gehouden. Chef Iwan Driessen heeft voor Amsterdam Woods Festival twee keuzemenu’s van net boven de dertig euro samengesteld. Amsterdam Woods Festival biedt in de food-area onder de naam ‘gastronomisch genieten’ een uitgebreid en duurzaam aanbod. Van een ontbijtje tot detox sapjes. Een gevarieerd aanbod van hamburgers, Mexicaanse messy nachos, Aziatische wokgerechten, broodjes en snacks, sushi, hotdogs en lobster rolls. Ook hebben de bezoekers keuze uit allerlei speciale frisjes en een uitgebreid assortiment van bieren, wijnen en funky tropical cocktails. Bij het Amsterdam Woods Festival draait het om de gehele muziekbeleving. Daarom worden er op het festival naast muziek ook muziekdocumentaires vertoond, die speciaal zijn geselecteerd door IDFA en de Melkweg. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid