Duurzaam lunchaanbod zorgt voor meer vitaliteit op de werkvloer
Catering - De moderne flexibele werknemer wil een gevarieerder en duurzamer aanbod in het bedrijfsrestaurant. Het verduurzamen van de cateringbranche kan worden versneld door een betere samenwerking. Hoe eerder keukenleverancier en cateringorganisaties worden betrokken bij het bestekproces, hoe duurzamer een bedrijfsrestaurant kan worden ingericht en benut. Dit was de uitkomst van de rondetafelgesprekken waar werd gesproken over verduurzaming van de sector. De bijeenkomst was een initiatief van Veneca (Vereniging Nederlandse Catering) en NVLG (Nederlandse Vereniging van Leveranciers en Grootkeukenapparatuur) Volgens de aanwezige organisaties zorgt een gezonder en duurzaam aanbod tijdens de lunch voor meer vitaliteit op de werkvloer. Naar aanleiding van de bijeenkomt gaan Veneca en NVLG samen een bedrijfsrestaurant voor de toekomstige werknemer ontwikkelen al zou, volgens Veneca, groene en efficiënte keukeninrichting al de norm moeten zijn. Bron: Veneca/FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek