Ecopouch van Scelta Mushrooms beste internationale product op Alimentaria


Groenten - Tijdens de Alimentaria in Barcelona, de grootste beurs op het gebied van eten en drinken in Zuid-Europa, is de Ecopouch van Scelta Mushrooms verkozen tot beste internationale product. In 2014 ging de prijs ook al naar Scelta voor de range groentesnacks. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards nam Jules Klerken van Scelta Mushrooms de award in ontvangst. De Innoval is een expositie op de Alimentaria waar de innovaties van de deelnemende bedrijven op het gebied van eten en drinken worden tentoongesteld. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards werden de beste innovaties uit 9 verschillende categorieën bekend gemaakt. Na een selectieprocedure door een deskundige jury, werd de Ecopouch van Scelta Mushrooms uitgeroepen tot winnaar. Procedé Champignons in Ecopouch worden geproduceerd via een procedé waarbij champignons, na verpakt te zijn in een pouch, gekookt worden in hun eigen vocht. Het sap is volledig afkomstig van de champignon en er zijn geen chemische hulpstoffen of zout toegevoegd. Het resultaat is een product wat het beste van verse en geconserveerde champignons combineert: clean label, ongekoeld houdbare champignons met een verse smaak en textuur en een lange houdbaarheid. Het vocht kan ook gebruikt worden als natuurlijke basis voor onder meer soepen, fonds en sauzen. De Alimentaria wordt iedere twee jaar gehouden en is een van de grootste voedingsbeurzen in Europa. Groenten - Tijdens de Alimentaria in Barcelona, de grootste beurs op het gebied van eten en drinken in Zuid-Europa, is de Ecopouch van Scelta Mushrooms verkozen tot beste internationale product. In 2014 ging de prijs ook al naar Scelta voor de range groentesnacks. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards nam Jules Klerken van Scelta Mushrooms de award in ontvangst. De Innoval is een expositie op de Alimentaria waar de innovaties van de deelnemende bedrijven op het gebied van eten en drinken worden tentoongesteld. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards werden de beste innovaties uit 9 verschillende categorieën bekend gemaakt. Na een selectieprocedure door een deskundige jury, werd de Ecopouch van Scelta Mushrooms uitgeroepen tot winnaar. Procedé Champignons in Ecopouch worden geproduceerd via een procedé waarbij champignons, na verpakt te zijn in een pouch, gekookt worden in hun eigen vocht. Het sap is volledig afkomstig van de champignon en er zijn geen chemische hulpstoffen of zout toegevoegd. Het resultaat is een product wat het beste van verse en geconserveerde champignons combineert: clean label, ongekoeld houdbare champignons met een verse smaak en textuur en een lange houdbaarheid. Het vocht kan ook gebruikt worden als natuurlijke basis voor onder meer soepen, fonds en sauzen. De Alimentaria wordt iedere twee jaar gehouden en is een van de grootste voedingsbeurzen in Europa.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid