Efteling introduceert ‘De Lekkerste Kinderkroket’


Leisure – De Efteling heeft werk gemaakt van het gezonder maken van het productaanbod gericht op kinderen op het attractiepark en een speciale kinderkroket ontwikkeld. De Lekkerste Kinderkroket, zoals de gezondere snack heet, bevat minder calorieën, zout en vet. De nieuwe snack is speciaal bedacht voor en door kinderen en verkrijgbaar bij take-away restaurant de Steenbok. Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen trok de eerste snack uit de muur in de Efteling en keurde hem goed. Volgens het attractiepark is de nieuwe snack gezonder voor kinderen dan de traditionele rundvlees kroket en valt de snack daarmee onder een gezondere keuze voor de jeugd. Bron: @FoodClicks Leisure – De Efteling heeft werk gemaakt van het gezonder maken van het productaanbod gericht op kinderen op het attractiepark en een speciale kinderkroket ontwikkeld. De Lekkerste Kinderkroket, zoals de gezondere snack heet, bevat minder calorieën, zout en vet. De nieuwe snack is speciaal bedacht voor en door kinderen en verkrijgbaar bij take-away restaurant de Steenbok. Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen trok de eerste snack uit de muur in de Efteling en keurde hem goed. Volgens het attractiepark is de nieuwe snack gezonder voor kinderen dan de traditionele rundvlees kroket en valt de snack daarmee onder een gezondere keuze voor de jeugd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht


BBQ-chef Ralph de Kok ontwikkelt Amerikaans thema voor Shell

Petrol – In navolging op het eerste ‘proef de wereldkeuken’ assortiment met Soenil Bahadoer gaat Shell nu een samenwerking aan met BBQ-chef Ralph de Kok. Thema van Shell is nu de Amerikaanse keuken. De specials die De Kok heeft ontwikkeld, zijn vanaf woensdag verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid