Erik Menger benoemd als inkoper bij inkooporganisatie Maxxam

Erik Menger treedt per 1 september in dienst van de collectieve inkooporganisatie Maxxam te Ede

Personalia - Erik Menger is per 1 september in dienst getreden van de collectieve inkooporganisatie Maxxam te Ede. Menger krijgt de functie van inkoper en zal hierbij rapporteren aan inkoop directeur Hans-Peter Kok.

Menger vervult de vacature van de inmiddels vertrokken inkoper Nico Kappert, die na ruim vijf jaar een andere functie buiten Maxxam heeft aanvaard. “Met de komst van Menger kunnen we, gezien zijn jarenlange ervaring, de professionaliteit van Maxxam continueren”, zegt Hans-Peter Kok. Menger werkte de afgelopen 5 jaar bij AS Watson als sr. buyer general merchandise. De jaren daarvoor had hij diverse inkoopfuncties bij Makro/Metro. Menger wordt toegevoegd aan het inkoopteam van Maxxam die bestaat uit de inkopers Hans van der Struik, Rogier Fakkeldij en Frans Gockel en de inkoopassistenten Marjolein Steenbeek en Bastiaan de Kruijff.

Maxxam verzorgt de inkoop voor de bij haar aangesloten grossiers Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland, Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC), Bidfood en Coöperatieve Vereniging Pascal-Ede bestaande uit Horesca Nederland en TopClass Group.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk