Fastserviceformule Wok to go breidt uit in Nederland en buitenland


Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving”, aldus Markwat. Hiermee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. “We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen.” Markwat ging begin dit jaar een samenwerking aan met Hung Yip, oprichter van Wok to go. Eerste doel is om de organisatie van de formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen ervaren”, aldus Markwat. Locaties Voor de uitbreiding van de formule is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen volgens Yip de komende tijd nog meer landen volgen. Wok to go telt 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf. Bron: @FoodClicks Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving”, aldus Markwat. Hiermee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. “We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen.” Markwat ging begin dit jaar een samenwerking aan met Hung Yip, oprichter van Wok to go. Eerste doel is om de organisatie van de formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen ervaren”, aldus Markwat. Locaties Voor de uitbreiding van de formule is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen volgens Yip de komende tijd nog meer landen volgen. Wok to go telt 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Zuster Evie breidt management uit

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

Lees bericht


Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid