Food Lab zoekt duurzame oplossingen in foodsector


Competitie – Vandaag start Food Lab 2015: een competitie voor innovatieve start-ups in de foodsector. Deze competitie is geïnitieerd door communicatiebureau Ketchum in samenwerking met Albert Heijn, Food Valley NL en Rabobank. Startups worden uitgedaagd om na te denken over innovatieve oplossingen voor de verduurzaming van de voedselketen en hierover in gesprek te gaan met deze grote spelers uit de sector op 15 december aanstaande. Ketchum ziet een sectorbrede behoefte aan innovatieve inzichten die de voedselketen duurzamer en efficiënter maken. “De voedselindustrie wordt geconfronteerd met enorme uitdagingen op het gebied van vraag en aanbod, efficiënte productie en bevoorrading,” aldus Tim de Boer, directeur van Ketchum Amsterdam. “We staan aan de vooravond van fundamentele veranderingen in de hele voedselketen, waarin technologie een steeds centralere rol speelt. Wij geloven dat startups, met hun flexibele geesten en frisse ideeën, hierin oplossingen kunnen bieden. Met Food Lab 2015 willen wij hun het platform geven om direct in gesprek te komen met de grote spelers op de markt.” De drie meest innovatieve inzendingen worden uitgenodigd om hun ideeën te presenteren en mee te discussiëren tijdens ons Food Lab event op 15 december. Ideeën moet voor 28 november worden ingediend. Bron: Ketchum

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid