Fooddome' definitief in Villa Flora


Concept - De Venlose ondernemers Geert Benders en Jan Klerken beginnen uiterlijk in het voorjaar van 2014 in Villa Flora het 'fooddome'. In de voormalige ruimte van de Floriade wordt de voedselketen van aarde tot aanrecht in beeld gebracht. De twee ondernemers hebben met de verhuurder van Villa Flora recent daarover een overeenkomst getekend. Geert Benders is een gerenommeerde Plus-ondernemer en Jan Klerken is eigenaar van Scelta Mushrooms. Na beƫindiging van de Floriade is er in de omgeving van Venlo druk gespeculeerd wat er met het terrein en de gebouwen moest gebeuren. Er lagen verschillende plannen. Het Fooddome-concept gaat een oppervlakte beslaan van ruim 6.000 vierkante meter op de begane grond, en nog eens 1.00 vierkante meter op de tussenvloer, in het voormalige expositiedeel van de Villa Flora. De ruimte krijgt een innovatieve opzet. Volgens de initiatiefnemers wordt de hele voedselketen in beeld gebracht, door retail, de agro/food-sector, horeca en educatie met elkaar te verbinden. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid