Foodtruckfestival Rrrollend Den Haag dit jaar extra groot van opzet

organisatie belooft ‘XXL genieten’ tijdens het komende Rrrollend Den Haag foodtruckfestival (foto: Hannah Rosalie Photography)

Festivals - Het foodtruckfestival Rrrollend Den Haag, dat van donderdag 3 tot en met zondag 6 augustus wordt gehouden op het Malieveld, wordt deze editie groter dan ooit.

Met 22 edities per jaar verspreid door het land, is Rrrollend het grootste foodtruckfestival van Nederland. In augustus doet Rrrollend het Malieveld in Den Haag aan en deze editie zal groter zijn dan ooit tevoren. Zo zullen er tijdens Rrrollend Den Haag XXL meer dan veertig foodtrucks aanwezig zijn, is er een uitgebreide muzikale line-up en extra veel entertainment voor de kleinsten.

Aanbod
“De meeste events van Rrrollend vinden plaats in de binnenstad, zoals bijvoorbeeld in Nijmegen, Amstelveen en Gouda. Vorig jaar hielden we Rrrollend voor het eerst ook op het grote Malieveld en dat beviel héél goed! Daarom doen we het dit jaar gewoon weer, en dan extra groots. Wél de typische Rrrollend sfeer, maar dan op gras in plaats van klinkers en met een extra groot aanbod. Dat wordt dus ook XXL genieten!”, aldus Trudy Kwik van de organisatie.
Het terrein van Rrrollend Den Haag XXL is gratis toegankelijk; de foodtrucks en bars werken met muntjes.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk