Foodtruckfestival Trek krijgt zusje: Festival Dorst, groot wijn- en speciaalbierlokaal

Bezoekers aan Festival Dorst hebben een keuze uit ruim 140 wijnen en speciaalbieren

Evenementen - Foodtruckfestival Trek wordt deze zomer uitgebreid met Festival Dorst, een nieuw evenement dat stadsparken omtovert tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht.

Bezoekers kunnen tijdens Festival Dorst genieten van ruim 70 soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan etenswaren. Foodtrucks bereiden gerechten die bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment tijdens het festival centraal.

Focus
“Tijdens Foodtruckfestival Trek hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar bijzondere wijnen en speciaalbieren”, zegt organisator Emile Faulborn. “Met Festival Dorst willen wij daarom de focus hiernaar verleggen. Tijdens het festival draait het om het ontdekken van nationaal en internationaal gebrouwde speciaalbieren en goede wijnen met elk zijn eigen smaak en verhaal. Wij willen dat bezoekers proeven, leren, ervaren en vooral genieten.”
Festival Dorst bezoekt dit jaar de stadsparken van Den Haag (27 t/m 29 mei), ’s-Hertogenbosch (26 t/m 28 augustus) en Utrecht (2 t/m 4 september). 

Auteur: Paul Peter Blonk