Franz Conde terug als executive chef in Hilton Amsterdam

Franz Conde, de nieuwe executive chef van Hilton Amsterdam

Persoonlijk - Executive chef Franz Conde (Caracas,1968) is terug in Hilton Amsterdam. Hij bracht er sinds 2007 creatieve banqueting-concepten tot leven en maakte samen met Roberto Payer het kookboek ‘De Pure Italiaanse keuken’.

Daarnaast werd hij bekend als de specialist van chocolade-gerechten, voordat hij in 2016 naar Hilton Boekarest vertrok. Daar ging hij de uitdaging om de nummer 1 positie van het statige, klassieke Hilton te versterken.

Zijn keukenbeleid leidde tot awards voor het ook aldaar gevestigde Roberto’s Restaurant en een gestroomlijnde banquetingorganisatie. Met de terugkeer naar Amsterdam breekt een nieuwe fase aan om met het getrainde keukenteam van Hilton Amsterdam verdere stappen te zetten. “Met het vooruitzicht van een jubileumjaar voor Hilton in 2019 én het 25-jaar bestaan van Roberto’s Restaurant dit najaar, kan ik mijn visie op koken en keukenmanagement volop de ruimte geven.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek