Frituurcentrum doet onderzoek naar ervaring ondernemers met bakwanden

Ondernemers zouden bij het frituren regelmatig kampen met kapotte en lekkende ketels

Fastservice - Het Nederlands Frituurcentrum doet in opdracht van vakvereniging ProFri onderzoek naar de ervaring die friturende ondernemers hebben met hun bakwanden en frituurovens.

Op verschillende forums, waaronder Frietbook, geven frituurondernemers volgens het Frituurcentrum regelmatig te kennen dat ze kampen met kapotte en lekkende ketels. Hoewel dit een reden is voor het bakwandenonderzoek, blijft het hiertoe niet beperkt. ProFri en het Frituurcentrum willen het onderzoek breder trekken dan alleen deze manco’s. Daarom roepen de organisaties alle frituurondernemers op om zich te melden als ze hun ervaringen over bakwanden en de service willen delen. “We willen niet alleen ondernemers bevragen die problemen hebben of hadden, maar ook ondernemers die tevreden zijn”, aldus het Frituurcentrum. Ondernemers kunnen zich voor deelname aan het bakwandenonderzoek aanmelden via www.frituurcentrum.nl/bakwandenonderzoek.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk