Gastvrij Rotterdam erg in trek


Beurzen - Topchefs, smaakprofessoren, vinologen, horecagoeroes; horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is aanstaande. Van maandag 21 t/m woensdag 23 september 2015 opent de innovatieve beurs voor de derde keer haar poorten. Het evenement in Ahoy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke vakbeurs voor de ambitieuze horecaprofessional. “Een nieuwe keuken voor het restaurant? De smaakpapillen verkwikken met sublieme culinaire innovaties? Nieuw kooktalent spotten of gelauwerde chefs de cuisines aan het werk zien? Het kan allemaal tijdens Rotterdams grootste horecavakbeurs”, zo meldt de organisatie van Gastvrij Rotterdam in een persschrijven. Met nog een twee maanden te gaan hebben al ruim 1400 bezoekers zich aangemeld. “Daarmee is de toeloop al 20 procent hoger dan vorig jaar”, weten de initiatiefnemers. Op de beurs staan 270 exposanten. Ook is er een uitgebreid randprogramma van workshops, masterclasses, debatten en proeverijen. En er wordt flink culinair gestreden. Onder andere tijdens de Finale Young Chef Award en tijdens de Nederlandse finale van het internationale foodfenomeen Bocuse d’Or. Verder mogen de winnaars van Mooiste bar van Nederland en Mooiste klassieke bar van Nederland een award in ontvangst nemen. Daarnaast is dit keer het drukbezochte KookWeiland weer van de partij, waarbij topchefs een kijkje in de eigen keuken gunnen. Dat doen ze met jamsessies, kookdemonstraties en creatieve culinaire presentaties. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid