Gerard van der Krogt nieuwe CEO maaltijdenspecialist Maître André


Personalia - Maître André, specialist op het gebied van ultraverse maaltijden voor de retail- en foodservicemarkt, heeft Gerard van der Krogt aangesteld als nieuwe CEO. Van der Krogt volgt per 1 september 2017 de huidige CEO Ronald Poos op. Van der Krogt werkte hiervoor als managing director bij Unilever Food Solutions. In deze functie stond hij aan de wieg van concepten in de foodservicebranche zoals Broodje Unox, Unox Soup Factory en Lipton Trendy Tea. Van der Krogt wil deze ervaring gebruiken om Maître André in de komende jaren verder uit te bouwen. “De vraag naar kwalitatief hoogwaardige verse convenienceproducten gaat de komende jaren groeien, zowel in de consumenten- als de foodservicemarkt. De capaciteiten van dit mooie bedrijf sluiten hier goed op aan. Het is mijn ambitie om samen met het team aansluiting te vinden op deze groei.” Transitie De aanstelling van Van der Krogt past in de transitie die Maître André de afgelopen tweëenhalf jaar heeft doorgemaakt. Hierbij heeft de onderneming zich, naast haar bestaande assortimenten, gespecialiseerd op het gebied van ultraverse maaltijden. De komende jaren wil Maître André haar groeiambities verder vormgeven. Het bedrijf, ruim 20 jaar geleden in Oude-Tonge opgericht als maaltijdfabriek, levert aan retailers, A-merken, zorginstellingen en groothandels. Bron: @FoodClicks Personalia - Maître André, specialist op het gebied van ultraverse maaltijden voor de retail- en foodservicemarkt, heeft Gerard van der Krogt aangesteld als nieuwe CEO. Van der Krogt volgt per 1 september 2017 de huidige CEO Ronald Poos op. Van der Krogt werkte hiervoor als managing director bij Unilever Food Solutions. In deze functie stond hij aan de wieg van concepten in de foodservicebranche zoals Broodje Unox, Unox Soup Factory en Lipton Trendy Tea. Van der Krogt wil deze ervaring gebruiken om Maître André in de komende jaren verder uit te bouwen. “De vraag naar kwalitatief hoogwaardige verse convenienceproducten gaat de komende jaren groeien, zowel in de consumenten- als de foodservicemarkt. De capaciteiten van dit mooie bedrijf sluiten hier goed op aan. Het is mijn ambitie om samen met het team aansluiting te vinden op deze groei.” Transitie De aanstelling van Van der Krogt past in de transitie die Maître André de afgelopen tweëenhalf jaar heeft doorgemaakt. Hierbij heeft de onderneming zich, naast haar bestaande assortimenten, gespecialiseerd op het gebied van ultraverse maaltijden. De komende jaren wil Maître André haar groeiambities verder vormgeven. Het bedrijf, ruim 20 jaar geleden in Oude-Tonge opgericht als maaltijdfabriek, levert aan retailers, A-merken, zorginstellingen en groothandels. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid