Grand Duet lanceert klimaatkast voor presentatie deegwaren in horeca
Nieuws - Deegfabrikant Grand Duet heeft een klimaatkast voor deegwaren geïntroduceerd. De klimaatkast, die tijdens de PLMA-beurs in Amsterdam werd getoond, moet brood en broodproducten in de horeca meer waarde geven. De deeghumidor van Grand Duet voor in restaurants trok tijdens de PLMA veel belangstelling. Creatief brein achter de klimaatkast voor deegwaren is Henk Flinsenberg van het bedrijf, gespecialiseerd in bevroren deegproducten. “Ik zocht naar meer beleving voor deegwarenproducten en zo ben ik op het idee gekomen. Juist door deeg langer te laten gisten, krijgen broodproducten meer smaak. Maar producten worden niet alleen smaakvoller, er kan nu voor het oog van de gast vers worden afgebakken. Plus er kan variatie worden geboden, want het is nu heel eenvoudig om slechts een deel van het deeg af te bakken.” Bron: @FoodClicks Meer weten? Lees hierover in de reeds verschenen mei-uitgave van vakblad @FoodClicks Nieuws - Deegfabrikant Grand Duet heeft een klimaatkast voor deegwaren geïntroduceerd. De klimaatkast, die tijdens de PLMA-beurs in Amsterdam werd getoond, moet brood en broodproducten in de horeca meer waarde geven. De deeghumidor van Grand Duet voor in restaurants trok tijdens de PLMA veel belangstelling. Creatief brein achter de klimaatkast voor deegwaren is Henk Flinsenberg van het bedrijf, gespecialiseerd in bevroren deegproducten. “Ik zocht naar meer beleving voor deegwarenproducten en zo ben ik op het idee gekomen. Juist door deeg langer te laten gisten, krijgen broodproducten meer smaak. Maar producten worden niet alleen smaakvoller, er kan nu voor het oog van de gast vers worden afgebakken. Plus er kan variatie worden geboden, want het is nu heel eenvoudig om slechts een deel van het deeg af te bakken.” Bron: @FoodClicks Meer weten? Lees hierover in de reeds verschenen mei-uitgave van vakblad @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek