Grolsch blijft verbonden aan de Zwarte Cross en Mañana Mañana


Samenwerking - Bezoekers van de Zwarte Cross en het festival Mañana Mañana blijven de komende jaren proosten met Grolsch. De bierbrouwer en organisator de Feestfabriek hebben hun samenwerking opnieuw met vijf jaar verlengd. Beide partijen blijven ook Stichting Pak An ondersteunen, de stichting die maatschappelijk betrokken en Achterhoekse initiatieven helpt te realiseren. Ard Bossema, Marketing Directeur Grolsch: “Grolsch en de Zwarte Cross zijn al vele jaren verbonden en horen inmiddels bij elkaar. Mañana Mañana bij het kasteel Vorden is daar als relaxt en succesvol festival sinds een aantal jaren bijgekomen. En ook op maatschappelijk vlak hebben we elkaar gevonden via de Stichting Pak An.” Ronnie Degen van de Feestfabriek: “Grolsch en de Feestfabriek zijn trots op de Achterhoek en daarmee eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verweven." Bron: @FoodClicks Samenwerking - Bezoekers van de Zwarte Cross en het festival Mañana Mañana blijven de komende jaren proosten met Grolsch. De bierbrouwer en organisator de Feestfabriek hebben hun samenwerking opnieuw met vijf jaar verlengd. Beide partijen blijven ook Stichting Pak An ondersteunen, de stichting die maatschappelijk betrokken en Achterhoekse initiatieven helpt te realiseren. Ard Bossema, Marketing Directeur Grolsch: “Grolsch en de Zwarte Cross zijn al vele jaren verbonden en horen inmiddels bij elkaar. Mañana Mañana bij het kasteel Vorden is daar als relaxt en succesvol festival sinds een aantal jaren bijgekomen. En ook op maatschappelijk vlak hebben we elkaar gevonden via de Stichting Pak An.” Ronnie Degen van de Feestfabriek: “Grolsch en de Feestfabriek zijn trots op de Achterhoek en daarmee eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verweven." Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Duurzaamheid – Bierbrouwerij  Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.

Lees bericht

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees bericht



Grolsch doet kartonnen draagtrays in de ban

Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid