Grolsch blijft verbonden aan de Zwarte Cross en Mañana Mañana
Samenwerking - Bezoekers van de Zwarte Cross en het festival Mañana Mañana blijven de komende jaren proosten met Grolsch. De bierbrouwer en organisator de Feestfabriek hebben hun samenwerking opnieuw met vijf jaar verlengd. Beide partijen blijven ook Stichting Pak An ondersteunen, de stichting die maatschappelijk betrokken en Achterhoekse initiatieven helpt te realiseren. Ard Bossema, Marketing Directeur Grolsch: “Grolsch en de Zwarte Cross zijn al vele jaren verbonden en horen inmiddels bij elkaar. Mañana Mañana bij het kasteel Vorden is daar als relaxt en succesvol festival sinds een aantal jaren bijgekomen. En ook op maatschappelijk vlak hebben we elkaar gevonden via de Stichting Pak An.” Ronnie Degen van de Feestfabriek: “Grolsch en de Feestfabriek zijn trots op de Achterhoek en daarmee eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verweven." Bron: @FoodClicks Samenwerking - Bezoekers van de Zwarte Cross en het festival Mañana Mañana blijven de komende jaren proosten met Grolsch. De bierbrouwer en organisator de Feestfabriek hebben hun samenwerking opnieuw met vijf jaar verlengd. Beide partijen blijven ook Stichting Pak An ondersteunen, de stichting die maatschappelijk betrokken en Achterhoekse initiatieven helpt te realiseren. Ard Bossema, Marketing Directeur Grolsch: “Grolsch en de Zwarte Cross zijn al vele jaren verbonden en horen inmiddels bij elkaar. Mañana Mañana bij het kasteel Vorden is daar als relaxt en succesvol festival sinds een aantal jaren bijgekomen. En ook op maatschappelijk vlak hebben we elkaar gevonden via de Stichting Pak An.” Ronnie Degen van de Feestfabriek: “Grolsch en de Feestfabriek zijn trots op de Achterhoek en daarmee eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verweven." Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Samenwerking Peroni Nastro Azzurro 0.0% met Ferrari
Bier - Peroni Nastro Azzurro 0.0%, het premium Italiaanse biermerk van Asahi Europe & International, waartoe ook Grolsch behoort, heeft een nieuwe wereldwijde samenwerking met Ferrari aangekondigd.
Lees berichtGrolsch introduceert de ‘niet-zo-nieuwe’ duurzame krat
Introductie - Grolsch introduceert een nieuwe, duurzamere krat. De ‘niet-zo-nieuwe’ krat is voor 98 procent gemaakt van oude kratten.
Lees berichtGrolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik
Duurzaamheid – Bierbrouwerij Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.
Lees berichtBierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater
Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.
Lees berichtRestaurant Basiliek Harderwijk over naar keukenchef Van Dijk
Restaurant - Rik Jansma stopt met restaurant Basiliek in Harderwijk. De ondernemer doet zijn met één Michelinster bekroonde zaak op 31 mei 2022 over aan keukenchef en Harderwijker Yornie van Dijk.
Lees berichtGrolsch doet kartonnen draagtrays in de ban
Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.
Lees bericht