Grolsch komt met Kruidige Triple in bruine beugelfles


Introductie - De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt. Als eerste bier in de Grolsch Proeverij was deze Tripel tot nu toe alleen tijdelijk verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden. Grolsch heeft besloten, na positieve reacties op de locaties, de Kruidige Tripel opnieuw te introduceren. En wel in beperkte oplage in de bruine beugelfles. Een bijzondere fles voor bijzondere genietmomenten, aldus de brouwer. Vanaf vandaag is dit speciaalbier landelijk verkrijgbaar. Vanaf oktober is het bier ook te vinden in verschillende Grolsch horecagelegenheden.. Kruidig en fris De Grolsch Kruidige Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. Door deze combinatie van kruiden heeft het een onderscheidend karakter en frisse smaak. De frisheid komt met name door de toevoeging van citroengras. Kardemom en koriander zorgen voor de smaak. Met een alcoholpercentage van 8,3% behoort dit speciaalbier tot de categorie lichtere Tripels. Bron: Grolsch Introductie - De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt. Als eerste bier in de Grolsch Proeverij was deze Tripel tot nu toe alleen tijdelijk verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden. Grolsch heeft besloten, na positieve reacties op de locaties, de Kruidige Tripel opnieuw te introduceren. En wel in beperkte oplage in de bruine beugelfles. Een bijzondere fles voor bijzondere genietmomenten, aldus de brouwer. Vanaf vandaag is dit speciaalbier landelijk verkrijgbaar. Vanaf oktober is het bier ook te vinden in verschillende Grolsch horecagelegenheden.. Kruidig en fris De Grolsch Kruidige Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. Door deze combinatie van kruiden heeft het een onderscheidend karakter en frisse smaak. De frisheid komt met name door de toevoeging van citroengras. Kardemom en koriander zorgen voor de smaak. Met een alcoholpercentage van 8,3% behoort dit speciaalbier tot de categorie lichtere Tripels. Bron: Grolsch

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Duurzaamheid – Bierbrouwerij  Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.

Lees bericht

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees bericht


Grolsch doet kartonnen draagtrays in de ban

Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid